02 / 05 / 2024

ılgaz inşaat yol çalışmaları

ılgaz inşaat yol çalışmaları

Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Herkes elinden geleni yaparsa ülke daha aydınlık olacaktır” dedi.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İnşaat sektörü 22 ilde yüzde 20'nin üzerinde daraldı! İşte il il inşaat sektörü büyüme ve daralma oranları...

Bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.9 büyürken inşaat sektöründeki senelik yüzde 14.1'lik daralma büyümenin kısıtlı kalmasına yol açtı. Ayrıca, toplam 22 ili kapsayan 8 bölgede inşaat sektörü yüzde 20'nin üzerinde daraldı.

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kazakistan'dan Türk inşaat şirketlerine yatırım çağrısı!

Kazakistan'da 2025 yılına kadar 24 bin kilometrelik yol ve 20 yeni hastanenin inşasının hedeflendiği bunun Türk inşaat ve sağlık sektörü şirketleri için büyük fırsatlar sunduğu bildirildi.

Çin'de inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildi!

Cıciang ile güneydoğusundaki Fucien eyaletlerinin kıyısında şiddetli yağışlara yol açması öngörülen tayfun sebebiyle, inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildiği açıklandı.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Koronavirüs Fransa’da inşaat sektörünü vurdu!

Fransa’da inşaat sektörü faaliyetleri 20 yılın en düşük seviyesine geriledi. Ülkede ilerleyen dönemde sektörde yaşanan iş kaybının istihdam kaybına yol açtığı kaydediliyor.

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

ılgaz inşaat yol çalışmaları Haberi

ılgaz inşaat yol çalışmaları

Geçmişi 1974-75 yıllarına kadar uzanan Ilgaz inşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, firmayı Anadolu’nun bağrından yükselen bir değer olarak nitelendirirken, amaçlarının Anadolu’nun gücünü dünyaya göstermek olduğunu söyledi.


Şirketin 1994 yılında kurulduğunu söyleyen Selahattin Düzbasan, “21. yılımızı kutladık. Yurtiçi ve yurtdışında taahhüt işlerimiz var. Özellikle uzmanlık alanlarımız köprüler inşaatları ve viyadükler. Türkiye’nin en uzun viyadüklerini yaptık. Yurtdışında Kazakistan, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Arnavutluk Irak buralarda taahhütler gerçekleştirdik. Bin 500 civarında çalışanımız var. Yabancı ortaklıklarımız var. Fransızlarla bir ortaklığımız var. Bir Alman firmasıyla birlikteyiz. Bunlarla yaklaşık 10 yıldır bir ortaklığımız var” dedi.


Rapan Ilgaz olarak, Rapan firmasıyla ortaklıkları bulunduğunu kaydeden Düzbasan, “Beraber demiryolları ve hızlı tren projeleri için demiryolu traversleri hem de hat ve makas traversi imalatı yapıyoruz. Şuanda hem bu Türkiye’deki hızlı tren...