28 / 04 / 2024

ılgaz tüneli ne zaman açılacak

ılgaz tüneli ne zaman açılacak

15 Temmuz darbe girişiminden terör saldırılarına, Irak ve Suriye'deki kaoslardan küresel ekonomik krizin yansımalarına kadar birbirinden farklı süreçlere göğüs geren Türkiye, bir yandan da hayal bile edilemeyen projeleri hayata soktu.

Ilgaz Tüneli 26 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Aralık Pazartesi günü Ilgaz Tüneli'nin açılışının yapılacağını belirterek, "Yine Türkiye'nin büyük bir eserini açacağız. 130 yıllık hayal gerçek oluyor. Ilgaz tünelleri hizmete giriyor. İki tünel, her birinin boyu 6,5 kilometre. " dedi.

Ilgaz Tüneli 15 Aralık'ta açılışa hazır olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti. Ilgaz Tüneli’nin 15 Temmuz’da istiklal ve istikbalin temsili olduğunu belirten Kaya, tünelin 15 Aralık’ta açılışı yapılacak hale geldiğini söyledi.

Ilgaz Tüneli'nde sona gelindi!

İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak olan Ilgaz Tüneli'nde sona gelindi. Ilgaz Dağı geçişini 8 dakikaya düşürecek tünelin 2017 gelmeden hizmete açılması bekleniyor.

Ilgaz Tüneli'nın bağlantı yolları tamamlandı!

Ilgaz Dağı'ndaki iki tünelin inşaatı hızla devam ediyor. Giriş ve çıkışları 'köpekbalığı ağzı' şeklinde projelendirilen, sağ lüpü 5 bin 300 metre, sol tüpü ise 5 bin 370 metre uzunluğundaki tünelin bağlantı yolları tamamlandı.

Ilgaz Dağı Tüneli'nde sona gelindi!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

Ilgaz Tüneli'nde sona gelindi!

Kastamonu-Ankara arasındaki yolculuk süresini 1.5 saate düşürecek İlgaz Tüneli, gelecek yılın nisan ayında hizmete girecek.

Ilgaz Tüneli'nde son durum ne?

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak. Ilgaz Dağı, yapımı süren 5 bin 391 metrelik tünelle 8 dakikada geçilebilecek.

Ilgaz Tüneli 2016 yılında açılacak!

Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek olan Ilgaz Tüneli, 2016 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. Yapımı tamamlandıktan sonra Ilgaz Tüneli'nin Türkiye ekonomisine yıllık 38 milyon 200 bin TL getirisinin olması bekleniyor.

Ilgaz Tüneli'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Kastamonu- Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek İlgaz Tüneli'nin yapımında sona gelindi. Yüzde 73'ü tamamlanan tünelin Nisan 2016'da ulaşıma açılacağı belirtildi.

Ilgaz Tüneli ekonomiye yıllık 38 milyon 200 bin TL kazandıracak!

Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek olan Ilgaz Tüneli, 2016 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.Ilgaz Tüneli’nin Türkiye ekonomisine yıllık 38 milyon 200 bin TL getirisinin olması bekleniyor.

Ilgaz Tüneli'nin yüzde 73'ü tamamlandı!

Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. Yüzde 73’ü tamamlanan tünelin Nisan 2016’da ulaşıma açılacağı belirtildi.

Ilgaz Tüneli Nisan 2016’da açılacak!

Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. Yüzde 73’ü tamamlanan tünelin Nisan 2016’da ulaşıma açılacağı belirtildi.

Ilgaz Tüneli’nde sona doğru!

Ilgaz Dağı geçiş tünelinde sona yaklaşıldı. Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 30 dakika kısaltacak olan tünelin bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.

Ilgaz Tüneli ne zaman açılacak?

Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 1.5 saat kısaltacak olan Ilgaz Dağı Tüneli inşaatında tamamlanma oranı yüzde 51'e ulaştı. Tünel inşaatının 2015 sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Karabel Tüneli'nin yapımı meclis gündeminde!

Söğüt-Fethiye arasındaki tek yönlü yolun genişletilmesine ve Karabel Tüneli'ne ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kop Dağı Tüneli inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Kop Dağı Tüneli inşaatının tamamlanma tarihi ve projede çalışan işçilerin maaş ödemelerinde yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Kireçli Tüneli inşaatının aşaması TBMM'de!

Kireçli Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dallıkavak Tüneli inşaatının maliyeti ne kadar?

Dallıkavak Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nenehatun Tüneli inşaatında son durum ne?

Nenehatun Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırık Tüneli inşaatında son durum ne?

Kırık Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kop Tüneli inşaatının toplam maliyeti ne kadar?

Kop Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çirişli Tüneli'nin inşaatı hangi aşamada?

Çirişli Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pirinkayalar Tüneli inşaatının maliyeti TBMM gündeminde!

Pirinkayalar Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ılgaz tüneli ne zaman açılacak Haberi

ılgaz tüneli ne zaman açılacak

15 Temmuz darbe girişiminden terör saldırılarına, Irak ve Suriye'deki kaoslardan küresel ekonomik krizin yansımalarına kadar birbirinden farklı süreçlere göğüs geren Türkiye, bir yandan da hayal bile edilemeyen projeleri hayata soktu. İşte bu projelerden bazıları şöyle:


BUGÜN AÇILACAK


Ilgaz Dağı'na inşa edilen, “Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli” bugün hizmete açılacak. Giriş ve çıkışları “köpek balığı ağzı” şeklinde projelendirilen tünel hizmete açıldıktan sonra, 16,8 kilometre olan Ilgaz Dağı yolunun uzunluğu 11,4 kilometreye inecek, 35 dakikada aşılan Ilgaz Dağı yolunda ulaşım süresi 8 dakikaya düşecek.


ULAŞIMI 3.5 SAATE İNDİRDİ

30 Haziran'da hizmete açılan Osman Gazi Köprüsü de, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3.5 saate indirdi.


GÖVDE GÖSTERİSİ

27 Ağustos'ta açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü de, 59 metre genişliğiyle dünyanın en geniş, 322 metre kule yüksekliği...