02 / 05 / 2024

Ilgaz yatırım planları

Ilgaz yatırım planları

GAYRİMENKUL sektörüne kazandırdığı projeler ile tanınan Ferko, iddiasını turizm alanında da sürdürüyor.

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Kiralarda TL'ye dönüş ile sektör yeni yatırım imkanına kavuştu!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Kira maliyetleri nedeniyle yurtiçi yatırım planlarını erteleyen markalarımız yeni yatırım ve yeni istihdam imkânına kavuşuyor. Maliyetlerdeki düşüşle birlikte tüketicilerimiz de ürünlere daha uygun fiyatla erişim imkânı bulacak" dedi..

Denizli'de planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Denizli'de Ulaştıema Bakanlığı'nın 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kütahya'daki yatırım planları mecliste!

Kütahya'da Ulaştırma Bakanlığının 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları meclis gündeminde konu oldu...

2018 kalkınma, yatırım ve istihdam yılı olacak!

2023'e giden yolda Türkiye, 2018 planlarını masaya koydu. Başbakanlıktan edinilen bilgiye göre, yıl içindeki en büyük hedef, kalkınma, yatırım ve istihdam' olacak. Bu başlığı, merakla beklenen üçüncü havalimanı açılışı ile Kanal İstanbul'un temelinin atılması izleyecek.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Yatırım için ulaşım planlarını takip edin!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde ''Yatırım için ulaşım planlarını takip edin'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Diyarbakır’a 251 yatırım başvurusu yapıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz çatışma döneminin ardından Diyarbakır'daki yapılacak yatırım planlarını kaleme aldı. İşte o yazı...

İzmir Konak'a 5 milyar TL yatırım planı!

İzmir Büyükşehir Meclisi'nden Yeni Kent Merkezi imar planlarına izin çıktı. Bölgede izin bekleyen 5 milyar TL yatırımın önü açıldı.

2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak!

2017 yılında ekonominin seyrini şirketlerin yatırım planlarından da okumak mümkün. 2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak.

İşte Doğu'ya yatırım yapmak isteyen iş adamları!

Başbakan Binali Yıldırım’ın yatırım ve teşvik paketi, sanayicileri heyecanlandırdı. Birçok işadamı Doğu’ya yatırımı planlarına dahil etmeye başladı. İşadamları ‘Bu teşvikle Doğu’ya yatırım yapmamak elde değil.’dedi.

Ilgaz yatırım planları Haberi

Ilgaz yatırım planları

Firmanın Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Ilgaz'da dört mevsim doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyenler için 100 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Ferko Ilgaz Hotel misafirlerini ağırlamaya başladı.



Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, bir senede tamamlanan Ferko Ilgaz Hotel'i dört mevsim doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyenler için tasarladıklarını belirterek şunları söyledi: "Ilgaz, eşsiz bir kar kalitesine sahip olmanın ötesinde dört mevsim ayrı doğal güzellikleri bulunan bir lokasyon. Kış sporlarının yanı sıra yaz mevsiminde de kıyı tatillerinden bunalmış misafirlerimiz için dağ havasının serinliğinde zengin içerikte spor aktivite imkanları mevcut. Trekking, yürüyüş, koşu ve dağ bisikleti parkurları, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, paintball, atlama kulesi, tırmanma duvarı ve ATV parkuru, sporda sunduğumuz alternatifler arasında bulunuyor. 45 ile...