05 / 05 / 2024

Ilgın Avcı Çırakoğlu Mimarlık

Ilgın Avcı Çırakoğlu Mimarlık

Mimar Ilgın Avcı kimdir? Mimar Ilgın Avcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ilgın Avcı bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ilgın Avcı...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

İstanbullular dikkat! Yarın bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! Acilen bakın!

İstanbul'da BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Beyoğlu, Esenyurt, Güngören, Zeytinburnu ve Beşiktaş ve bazı diğer ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin tam gün boyunca devam etmesi planlanıyor.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Elindeki altınları sakın kaptırmayın! Ramazan Kurtoğlu üstüne basa basa açıkladı: Altın topluyorlar

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ederken Uzman isim Ramazan Kurtoğlu ''Elinizdeki altınları sakın kaptırmayın'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hashemıza tarafından kuruldu.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Ilgın Avcı Çırakoğlu Mimarlık Haberi

Ilgın Avcı Çırakoğlu Mimarlık

Ilgın Avcı kimdir?

Ilgın Avcı 1985 yılında Ankara'da doğdu. 2003 yılında Ecole d'architecture et de Paysage de Bordeaux'da başladığı mimarlık eğitimini 2008 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı. 


2010 yılında aynı bölümde başladığı Mimari Tasarım yüksek lisansına halen devam etmektedir. 2008 yılından beri Alişan Çırakoğlu ile beraber çalışmalarını sürdürüyor. 


Ilgın Avcı, 2010 yılında Çırakoğlu Mimarlık Ltd.'nin ortaklarından biri oldu.


Çırakoğlu Mimarlık

2002'de Alişan Çırakoğlu tarafından kurulan ve 2008'den itibaren Ilgın Avcı'nın ortaklığı ile devam eden mimarlık...