30 / 04 / 2024

ılgın toki başvuru 2016

ılgın toki başvuru 2016

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 609 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Konya Ilgın son başvuru ne zaman?

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023!

Biruni Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanını yayımladı. Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! İşte online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! Tarım Kredi online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

OGM personel alımı başvuru şartları peş peşe duyuruldu. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

Tarım Kredi çılgın indirim başladı! Kataloğunda Çaykur çay 39 TL, süzme peynir 59 TL, gövde tavuk 32 TL'ye düştü...

Tarım Kredi Kooperatifleri 31 Ocak tarihine kadar geçerli indirimlerini duyurdu. Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı. Çaykur çay 39 TL, süzme peynir 59 TL, gövde tavuk 32 TL fiyatlarla satışa çıkarıldı. 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020!

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

ılgın toki başvuru 2016 Haberi

ılgın toki başvuru 2016

609 konuttan meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projedeki daireler kuralı olarak satışa sunuluyor. 


TOKİ Konya Ilgın son başvuru ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 11 Temmuz - 29 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Konya Ilgın projesinde Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası 04 Ağustos 2016 tarihinde noter huzurunda gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için