27 / 05 / 2024

İlhan Akgüller Towly mobilya

İlhan Akgüller Towly mobilya

Mobilya üretimi yapan Towly, bu yıl ilk mağazasını açmayı planlıyor. Kendi markalarıyla mağazalar açmak olduğunu söyleyen Towly Genel Koordinatörü İlhan Akgüller, "İlk mağazamızı bu yıl İnegöl Mobilya AVM'de bin 500 metrekare alanda açacağız." dedi.

Towly mobilya ilk mağazasını İnegöl'de açıyor!

Mobilya üretimi yapan Towly, bu yıl ilk mağazasını açmayı planlıyor. Kendi markalarıyla mağazalar açmak olduğunu söyleyen Towly Genel Koordinatörü İlhan Akgüller, "İlk mağazamızı bu yıl İnegöl Mobilya AVM'de bin 500 metrekare alanda açacağız." dedi.

Mesut Akgül, Mamaklılara imar değişikliğini anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor. Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamaklılara imar değişikliğini anlattı...

Mesut Akgül, imar değişikliğini anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor. Belediye Başkanı Mesut Akgül, imar değişikliğini anlattı.

Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlıı Mahallesi'nde yapılacak yenileme çalışması öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı.

Hasan Akgün: Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda yaptığı konuşmada "Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı.Belediyeye yetki vermek yetmez, bütçe de vermek gerekir" dedi.

AKG Gazbeton Mimar Bahadır Kul'u sektör temsilcileri ile buluşturuyor!

AKG Gazbeton Mimar Bahadır Kul'u sektör temsilcileri ile buluşturuyor. AKG Gazbeton, Ülkemizin modern ve öncü mimarlarından Bahadır Kul’u İzmir’deki söyleşide sektör temsilcileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

AKG Gazbeton Mimarlık Haftası'nı İzmir Mimarlık Merkezi'nde kutladı!

AKG Gazbeton Mimarlık Haftası'nı İzmir Mimarlık Merkezi'nde kutladı. AKG Gazbeton, İzmir’li Mimarları, İzmir’in mimari alanda da marka şehir olması konusunda hep birlikte hareket etmeye çağırdı.

AKG Gazbeton, Mimar Bahadır Kul'u sektör temsilcileriyle İzmir'de buluşturuyor!

AKG Gazbeton, Ülkemizin modern ve öncü mimarlarından Bahadır Kul’u İzmir’deki söyleşide sektör temsilcileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.Söyleşide İZMİMOD’un seçkin üyeleri ve AKG Gazbeton’un seçkin davetlileri de yer alacak.

Yedigöller Milli Parkı, turistleri ağırlamaya başladı!

Yedigöller Milli Parkı, sonbahar mevsimiyle doğa ve de fotoğraf tutkunlarını ağırlamaya başladı. Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı kentin tanıtımı için uzmanlarla teknik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Akgünler Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünler Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ahmet Akgün, Halil İbrahim Akgün tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ekim'de kuruldu.

Akgül Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Akgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu.

Mesut Akgül, Mamak'ta yeni yatırımları inceledi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte yatırım turuna çıktı. Daha önce binlerce Mamaklının gezerek yakından tanıma şansı bulduğu dev yatırımları bu kez Mamak Belediye Meclis üyeleri yerinde gördü...

Mesut Akgül Mamak projelerini inceledi!

ANKARA'NIN en büyük ilçelerinden biri olan Mamak'ta uygulamaya koyduğu projelerle Mamak'ın makus talihini deriştiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte yatırım turuna çıktı.

İlhan Akgüller Towly mobilya Haberi

İlhan Akgüller Towly mobilya

Mobilya üretimi yapan Towly, bu yıl ilk mağazasını açmayı planlıyor. Uzun vadeli hedefleri arasında kendi markalarıyla mağazalar açmak olduğunu söyleyen Towly Genel Koordinatörü İlhan Akgüller, "İç pazara yönelmemizle birlikte kendi mobilyamızı kendimiz satma planları yapmaya başladık. İlk mağazamızı bu yıl İnegöl Mobilya AVM'de bin 500 metrekare alanda açacağız. Gelecek yıllar için de İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya'yı hedeflerimiz arasına aldık" diye konuştu. Müşterilerinin 54 ilde ürünlerine kolaylıkla ulaşabildiğini söyleyen Akgüller, satışlarının büyük ölçüde Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde gerçekleştiğini belirtti. 

Mağaza açma planlarının yanı sıra bu yıl kapasite artırımına yönelik makine yatırımına gidecekleri bilgisini veren İlhan Akgüller, üretimde insandan kaynaklı hataları minimum düzeye indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yaklaşık 500 bin dolarlık makine yatırımı ile kapasitelerini yüzde 40 artıracaklarını ifade eden Akgüller, "Üretimlerimizde...