02 / 05 / 2024

İlhan Çıtak

İlhan Çıtak

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bugün İller Bankası sporcuları ödül törenine katılacak

Makina Takım Endüstrisi'nden Gebze'de 93 milyon TL'ye gayrimenkul!

Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 93 milyon 80 bin TL olarak belirlendi.

İder Mobilya Pinara Koltuk Takımı göz dolduruyor!

Göz dolduran tasarımları, çok amaçlı modern bir işlevsellik anlayışıyla yorumlayan İder Mobilya, yeni ürünü Pinara Koltuk Takımını müşterileriyle buluşturuyor.

Denizli Çıtak’a dev alt yapı hamlesi!

Denizli’de kent merkezi ile birlikte ilçelerin tamamında dev yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı.

İder Mobilya Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgarı estiriyor!

Doğanın renklerinden ilham alan tasarımlarıyla natürelliği evlere taşıyan İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor.

Petra Koltuk Takımı ile sıcak bir karşılama!

İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor. Yorucu metropol yaşantısında, gün boyu hayalini kurduğunuz konforlu ve sıcak ortamı sağlayan Petra Koltuk Takımı, yaşam alanlarınızı huzurla buluşturuyor.

İder Santos Koltuk Takımı tam size göre!

Tüm gün bitmeyen koşturmaca ve uzun toplantılar sonrası akşam için hayaliniz rahat bir koltukta dinlenebilmekse İder Santos Koltuk Takımı tam size göre…

İder Mobilya, Kalinda Koltuk Takımı ile salonların havası değişiyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle evlerde yeni bir dönem başlatan İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

Kalinda Koltuk Takımı sadelik ve konforu birleştiriyor!

İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

İncesu Taksan Takım Tezgahları fabrikası icradan satılıyor!

Kayseri İncesu Sultansazı Mahallesi'nde yer alan eski Taksan Takım Tezgahları fabrikası arazisi ve üzerindeki taşınmazlar 48 milyon 571 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Tahincioğlu’ndan Milli Takım'a evdendestekol kampanyası!

Tahincioğlu, Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Milli Takım’a özel bir kampanya ile destek veriyor. Tahincioğlu sosyal medyada kampanyasıyla “Tezahüratını yap, Milli takıma destek ol, Tahincioğlu’ndan hediyeni kazan!

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

DYO, Milli Takım'a destek oluyor!

Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlar, Euro 2016 için nefeslerini şimdiden tuttu. Milli takımın en renkli destekçisi DYO, futbol aşkının, tutkusunun ve heyecanının her sahnesinde hissedildiği reklam filmini yayınladı.

İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle yaşam alanlarına hareket katan İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor. Sidyma koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

İlhan Çıtak Haberi

İlhan Çıtak
Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bugün saat 14.00'de İller Bankası sporcuları ödül törenine katılacak. Törende Nur Tatar (Taekvando, Gümüş/Olimpiyat) ve İlhan Çıtak (Güreş, Altın/Paralimpik) ödül...