29 / 04 / 2024

İlhan Ersözlü kimdir

İlhan Ersözlü kimdir

Bursa 13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 912 Nisan arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

İlhan Ersözlü: Türk fuarları 3 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü Ersözlü, "Balkanlar, Avrupa'nın doğusu, Kafkaslar, Asya-Pasifik ülkeleri ve sakin körfez ülkelerinden ziyaretçi getiriyoruz, sıkıntılı yerlerin açığını bu coğrafyalardan gelen iş adamlarıyla kapatıyoruz" dedi

İnşaat sektörü Konya'daki fuarlarda buluşacak!

Konya'da, TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen fuarlar 15 Mayıs'ta açılacak. TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü "15 Mayıs'ta ziyarete açılacak fuarlara, 9 ülkeden 124'e yakın firma katılacak" dedi...

Konya'da 15 Mayıs'ta eş zamanlı 4 fuar açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, inşaat sektörünün gelişmiş ve gelişmekte olan birçok ülkede olduğu gibi, gerek sunduğu katma değer gerekse istihdam açısından Türkiye'de de ekonominin lokomotifi haline geldiğini söyledi...

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İlhan Ocaklı kimdir?

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Ersözlü tarafından kuruldu. 

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ünal Ersözlü Saya Grup'un danışman oldu!

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

İlhan Ersözlü kimdir Haberi

İlhan Ersözlü kimdir

 YÜZDE 60 ARTTI 

Başarılı geçen fuarı değerlendiren Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü "Bursa İnşaat Fuarı'nda 270 firma ve 675 marka yer aldı. Geçtiğimiz yıla göre katılım oranı yüzde 60 arttı. Bu yıl beklentilerin üzerinde büyüyen fuarı 32 ülkeden 52 bin 998 kisi ziyaret etti" dedi. 


ARAP DÜNYASI FUARDAYDI 

Fuarın Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan gelen gayrimenkul yatırımının öncüleri ile katılımcı firmaları buluşturduğunu belirten Ersözlü, "Suudi Arabistan'ın prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, Mekke'de yapılan 33 katlı, bin 314 daireli Zemzem Towers'ın satısını gerçekleştiren Mass Intarnational CEO'su Nail Alamirah, dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul ve inşaat yatırımı olan Green Valley'in CEO'su Zeiad Abbas, Dubai'den Time Square Otelleri'nin yöneticileri ile Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt,...