02 / 05 / 2024

İlhan Hazinedar

İlhan Hazinedar

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ordu’nun Fatsa ilçesinde annesi İlhan Hazinedar adına yaptırdığı 24 derslikli okul inşaatını inceledi. Hazinedar, 'Fatsa ilçemize hayırlı olsun' dedi.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Murat Hazinedar'ın Ortaköy'deki malikanesi için yıkım kararı!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın iki katlı olarak satın aldığı ancak daha sonra imara aykırı olarak iki katı yer altında 5 katlı bir malikaneye dönüştürdüğü yapısı için yıkım kararı çıktı. 

Murat Hazinedar Ankara'da gayrimenkul zengini çıktı!

İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkarılan Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. 

Murat Hazinedar'ın rüşvet iddiaları dudak uçuklattı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin İçişleri Bakanlığı raporundaki rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılması için açıklamalarda buldunu..

Murat Hazinedar görevden alındı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Murat Hazinedar annesi adına Ordu'da okul açıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırmayı planladığı ortaokulu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açacak

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Murat Hazinedar: Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yok!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Ne Ihlamur parkında ne de başka hiçbir alanda Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yoktur. Bu konuda biz o iddia sahiplerinden daha hassasız" dedi.

Murat Hazinedar'dan Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı’nın imara açılmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ihlamur Parkı'na gelerek, imar iznine tepki gösteren vatandaşlarla görüştü.

İlhan Hazinedar Haberi

İlhan Hazinedar
Okul inşaatını gezen Başkan Murat Hazinedar incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Fatsa’da annem Ecz. İlhan Hazinedar adına yaptırmakta olduğum okulun inşaatında incelemelerde bulundum. Okulumuzun inşaatı ve yapılan son çalışmalar ile ilgili mühendis ekiplerimizden teknik bilgi aldım. Tek dileğim bu okulumuzdan annem Ecz. İlhan Hazinedar’ın azmiyle çalışan Anadolu’nun sesi olacak nesiller yetişmesidir. Büyük bir azim ile okulumuzun inşaatında çalışan mühendisinden, işçisine herkese teşekkür ediyorum. Fatsa ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Hürriyet...