03 / 05 / 2024

İlhan Kandemir

İlhan Kandemir

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kandemir Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandemir Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seddar Kandemir tarafından kuruldu.

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kandemir tarafından kuruldu.

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kandemir tarafından kuruldu.

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Orhan Kandemir tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Etna Kandemir Evleri Çekmeköy'de 280 bin TL'ye 1+1!

Etna Kandemir Evleri Çekmeköy projesinde 1+1 bahçe katı daire 280 bin TL'ye satılıyor. Etna Kandemir Evleri, 30 Aralık 2017'de teslim edilecek...

Kandemir Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandemir Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ziya Kandemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak'ta kuruldu.

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

İlhan Kandemir Haberi

İlhan Kandemir


Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

ERHAN AKBUDAK 25.000,00 TL

İLHAN KANDEMİR 25.000,00 TL


Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1-       Yurt içinde ve yurt dışında tüm resmi ve özel kuruluşların ürünlerin sergiledikleri fuar standlarının tüm genel ihtiyaç hizmetlerini karşılamak, stand tamir bakım temizlik ve sunum ihtiyaç hizmetlerini yapmaktır. 2-       Şirket her türlü konusuyla ilgili iç mekan düzenleme ve mobilya tasarım hizmetleri ve iç mimarlık hizmetlerini yapmak,yaptırmak 3-       Pano, fuar standları, basılı malzeme, tabela, afiş, pankart, katalog, hediyelik eşya...