29 / 04 / 2024

İlhan Kartal projeleri

İlhan Kartal projeleri

Boğaziçi Yönetim A.Ş nin Diyarbakır ilinde yönetim hizmeti sunduğu Çöl Güzeli ve Üç Kuyular Sitelerini ziyaret eden Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten tarafından ağırlandı.

İlhan Kartal, Murat Aydın'ı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, seçimlerde 4. kez Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’ na seçilen Başkan Murat Aydın’ ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

İlhan Kartal 23 Nisan mesajı yayınladı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için mesaj yayınladı. Kartal 'çocukların barış ve huzur içinde yaşamasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım' dedi.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Hesaplar karıştı, aidatta pusula şaştı!

M Plus Toplu Konut Yönetim Şirketi'nin sahibi İlhan Kartal, tartışma konusu olan yüksek aidatlar ile ilgili konuştu.

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yıkılacak!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yenilenecek.

Kartal'da kentsel dönüşüm devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Orhantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma töreninde Kartal'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Kartal'a 11 bin yeni konut!

Kentsel dönüşüm ve ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımlarını yükseltti. Değer artışında Avrupa Yakası ile yarışır hale gelen bölgede en çok dikkat çeken lokasyon Kartal oldu.

İlhan Kartal projeleri Haberi

İlhan Kartal projeleri

Boğaziçi Yönetim A.Ş nin Diyarbakır ilinde yönetim hizmeti sunduğu Çöl Güzeli ve Üç Kuyular Sitelerini ziyaret eden Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten tarafından ağırlandı.


Cuma İçten ve İlhan Kartal ‘ın bir araya gelmesiyle gerçekleştirilen görüşmede Toki tarafından inşa edilen Çöl Güzeli ve Üç Kuyular sitelerinin özellikle site dışında kalan çevre düzenlemeleri yol kaldırım ve altyapı sorunları ele alındı.


Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Türkiye’nin bir çok ilinde yalnızca Toki sitelerine hizmet vermediklerini inşaat sektöründe marka haline gelen bir çok özel sitede tecrübelerini aktardıklarını ve Diyarbakır’da da aynı hizmeti sunmaktan keyif duyacaklarını belirtti.


Görüşmenin gerçekleştiği günün akşamında Milletvekili Cuma İÇTEN, İlhan Kartal ve site personelleri dostluk maçı...