09 / 05 / 2024

Ilıksu Yapı Otomotiv

Ilıksu Yapı Otomotiv

Ilıksu Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Göçer tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

İzmir'in iki ilçesinde yapı envanteri çalışmaları tamamlandı! Duvarsız otoparklara eksi puan geldi!

İzmir'in Bornova ve Bayraklı ilçelerinde başlatılmış olan yapı envanteri çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Afet Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Ali Güngör duvarsız otoparklara eksi puan geldiğini söyledi.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya ve Zilan Kaya ortaklığında kuruldu.

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Adalan Hafriyat Yapı Otomotiv Turizm Tekstil İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Adalan tarafından kuruldu.

Kerimoğuları Yapı Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğuları Yapı Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te kuruldu.

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özdemir tarafından kuruldu.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Artof Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artof Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Buğra Özdemir tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Ilıksu Yapı Otomotiv Haberi

Ilıksu Yapı Otomotiv

Ilıksu Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Göçer tarafından  10 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.


Ilıksu Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;YAPI  a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar,köprüler, bentler,rajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu,liman binaları, iş hanları, ticari yapılar,atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları, hava meydanları,istasyonlar, otogarlar,otoparklar,garajlar, çarşı mağaza,pazar işyeri,otel,motel, villa, pansiyon, hastane,cami, dispanser,sağlık merkezleri, ilk  yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele,turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve...