13 / 05 / 2024

İlimtepe Konutları incelendi

İlimtepe Konutları incelendi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

TOKİ Körfez İlimtepe'de son dakika müjdesi: 1.3 milyar TL'ye inşa edilecek! Sözleşme imzalandı! 

Geçtiğimiz 2 seneden bugüne, ihaleye çıkan ancak çeşitli nedenlerle ihalesi iptal edilen ve daha önce artan maliyetler nedeniyle müteahhidin iş bıraktığı TOKİ İlimtepe Konutlarında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar... 

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi!

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Sofulu İlimtepe Konutları güncel fiyat listesi!

Sofulu İlimtepe Konutları güncel fiyat listesi  haberimizde yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı 172.

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi!

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Adana  İmar İnşaat imzasını taşıyor. 

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat!

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Şırnak Cizre 1. Etap incelendi!

Şırnak Cizre'de TOKİ tarafından inşa edilen 1. Etap konutları incelendi. Cizre Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ahmet Adanur, çalışmalar hakkın bilgi aldı.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular Konutları incelendi!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Üçkuyular bölgesinde, Sur ilçesinde yaşayan vatandaşların da yararlanabileceği, TOKİ tarafından yapımı devam eden 480 adet konutun şantiyesini gezdi.

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda çalışmalar incelendi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları kente kazandırıldı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye encümenleri Mustafa Akgün, Selahattin Karabela ve Araklı Belediyesi daire amirleri ile birlikte Araklı'ya TOKİ işbirliği ile yapılmakta olan Afet Konutları incelendi.

İlimtepe Konutları incelendi Haberi

İlimtepe Konutları incelendi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.  tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi. Başkan Sözlü, projenin Sarıçam'da tek seferde yapılan en büyük konut projesi olduğunu belirterek. "Adana Büyükşehir Belediyesi hem Adana'ya hem Sarıçam'a değer katıyor. İlimtepe hem Bilim ve Teknoloji Üniversitesine hem de Çukurova Üniversitesine yakınlığıyla ayrı bir çekicilik arz ediyor. Eminim ki yakın zamanda bu bölgelerde yurt inşaatları da yapılacak ve şehrin en önemli çekim merkezlerinden biri olacak. Sarıçam'ı, Adana'yı kıymetlendirmeye devam ediyoruz" dedi.  Başkan Hüseyin Sözlü, konut projeleriyle ilgili şunları söyledi: "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan belediyecilik hizmetlerimizle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunları çözmek için çalışırken, bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışımızın gereğini yerine getiriyor ve bu yönde faaliyetler...