04 / 05 / 2024

İlk 250 Büyük Firma Araştırması

İlk 250 Büyük Firma Araştırması

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Konut yatırımında geri dönüşü süresi uzadı! İşte 3 büyükşehirdeki son durum!

Dünya genelinde büyükşehirlerde konutların kira geri dönüş süresinin 200-250 ay arasında olduğu görülürken, Türkiye’de pek çok şehird bu aralık aşıldı. 20 büyükşehirden yalnızca Antalya ve Muğla’da konutların geri dönüş süresi kısaldı, kiralar ev fiyatlarından daha çok yükseldi...

Gaziantep Büyükşehir'den 250.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa! Yatırımcılara fırsat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Özgürlük Mahallesi, 6530 ada 5 ve 6 parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

İlk 250 Büyük Firma Araştırması Haberi

İlk 250 Büyük Firma Araştırması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması"nı değerlendirdi. Burkay, kentteki yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, BTSO tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması", yabancı sermayeli yatırımlarda da önemli artışların yaşandığını açıkladı. 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konu ile ilgili açıklamasında "Bu süreçte özellikle yabancı yatırımlardaki artış da kentimize ve ülkemize duyulan güvenin göstergesidir. Yatırımcısıyla birlikte kazanan Türkiye, ekonomik saldırılara ve engellere rağmen 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de kararlılıkla yürüyecektir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin, temelleri sağlam bir ekonomiye sahip olduğunu vurgulayan Burkay, Türkiye'nin atılım yılı olarak belirlenen 2017'de üretimden ihracata kadar tüm ekonomik parametrelerde yüksek bir performans ortaya koymayı başardığını...