02 / 05 / 2024

ilk plaza

ilk plaza

1988 yılında Şişli'de inşa edilecek, modern plazaların Türkiye'deki ilk örneği Nova Baran Plaza'nın büro ofisleri satışa sunulmuş. 21 katlı, 16 bin metrekare kapalı alanı olacak Plaza'daki ofis katları 530 metrekare büyüklüğünde olacakmış.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Plaza Cubes sanal ofisleri ayda 500 TL'ye kiralanıyor!

Sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

1988 yılında Nova Baran Plaza ofis katları satışa sunulmuş!

1988 yılında Şişli'de inşa edilecek, modern plazaların Türkiye'deki ilk örneği Nova Baran Plaza'nın büro ofisleri satışa sunulmuş. 21 katlı, 16 bin metrekare kapalı alanı olacak Plaza'daki ofis katları 530 metrekare büyüklüğünde olacakmış.

Çiçek Plaza'da teslimler 2016 yılının ilk yarısında!

10 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne hizmet sunan ve bugüne kadar 20 farklı projede 200 bin metrekarenin üzerinde konut ve işyeri inşaatını teslim eden Çiçek Kardeşler İnşaat, Mersinli Fatih Caddesi'nde Çiçek Plaza projesine başladı

Çiçek Plaza'daki ofisler 2016 yılında sahiplerine teslim edilecek!

2016'nın ilk aylarında bitirilmesi planlanan Çiçek Plaza, hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı. Çiçek Plaza; Bornova-Bayraklı'da farkındalık yaratacak bir iş merkezi projesi olarak yükseliyor.

Plaza Cubes 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes 2015 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara’da toplam 6 ofis ile hizmet veren Plaza Cubes ilk açık ofis markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı.

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Plaza Cubes Maslak Sun Plaza'da ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı (co-working) markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı. Firma büyümeye devam ediyor...

Spine Tower projesinde bir ilk!

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

Profilo Plaza’ya ABD’den LEED Gold Sertifikası!

Profilo Holding'in gayrimenkul portföyünde geçen yıl uygulamaya başlattığı sürdürülebilirlik uygulamaları sonucunda, Holding'in ana ofis binası olan Mecidiyeköy Profilo Plaza, Türkiye'de ilk defa LEED Gold sertifikası aldı.

Maslak No/1 Ofis Plaza'da Ağustos'ta tam kapsamlı hizmet başlıyor!

Mimar Emre Arolat'ın eseri olan Maslakno/1 Ofis Plaza, Maslak bölgesinin ana arterlere trafiksiz olarak direkt çıkış sağlayan ilk projesi olma özelliğiyle hem firma sahiplerinin hem de plazada çalışacak firma çalışanlarının dikkatini çekiyor.

Karol Otel Bayrampaşa Sağmalcılar'da Forum Plaza'nın yerine inşa edilecek!

Bayrampaşa'da yıkılan Forum Plaza'nın yerine Karol Yapı, Karol Otel projesini inşa edecek. 2016 yılının ilk çeyreğinde açılması hedeflenen Karol Otel Bayrampaşa projesi 374 odalı olacak....

Aksoy Plaza'nın kiralama sürecine PROPIN görevlendirildi!

İstanbul Sarıyer ilçesi Maslak bölgesinin karma kullanımlı ilk projesi olan 42 Maslak projesinin içerisinde bulunan Aksoy Plaza'da kiralamalara başlandı. Plazada kiralam işlemleri için PROPIN yetkilendirildi...

ilk plaza Haberi

ilk plaza



BAŞARILARINIZA YARAŞAN SEÇKİN BİR ADRES


NOVA BARAN PLAZA


BAŞARILARINIZ, İŞ İLİŞKİLERİNİZ GİTTİKÇE GELİŞİYOR. ARTIK SİZİ TEMSİL EDEBİLECEK, BATILI ANLAMDA ÇAĞDAŞ VE MODERN BİR İŞYERİNE İHTİYACINIZ VAR. NOVA BARAN PLAZA SİZLERE İSTANBUL'UN MERKEZİNDE, MİMARİSİ, ÇAĞDAŞ KONFORU, MANZARASI VE TÜM DONANIMI İLE MÜKEMMEL BÜRO KATLARINI SATIŞA SUNUYOR. BUGÜNDEN DEKORASYONA BAŞLAYABİLECEĞİNİZ VE BÜRONUZDA 1.1.1989'DA TAMAMEN FAALİYETE GEÇEBİLECEĞİNİZ GÖKDELEN, GERÇEK BİR PRESTİJ ADRESİ...


Batı Dünyası'ndaki Plazaların Türkiye'deki ilk örneği NOVA BARAN PLAZA'nın eşsiz nitelikleri:


Şişli'nin merkezinde 76 m. yükseklikte

16.000 m2 kapalı alan

21 katlı ofis bloğu

530 m2'lik ofis katları (ikiye bölünebilir.)

3 katlı ''atrium''lu çarşı (Mall)

Her kat için kapalı garaj

Çalışanlar için kafeterya

250 kişilik toplantı salonu

Panoramik cam...