17 / 05 / 2024

ilkadım eski havaalanının yerine ne yapılacak

ilkadım eski havaalanının yerine ne yapılacak

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Şehrin gelişmesine katkı sağlamak adına eski havaalanının yanında bulunan 180 dönümlük alana, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız bir çalışma ile bütün binaları bir araya toplayacağız” dedi...

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

İngiltere'de eski polis karakolu müzeye dönüşüyor!

İngiltere’de polis karakolu ve mahkemeden müzeye dönüştürülen Bow Street Polis Müzesi 2021'de hizmete açılacak.

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Mustafa Demir: İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi altında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İlkadım’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek.

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm eski binaların yıkımıyla başladı. Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak.

Samsun İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım atıldı!

Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için herşeyin tamamlandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Tok, İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını söyledi.

Niğde Havaalanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Ahmet Arslan'a Niğde Havaalanı'nın yapımına dair iki soru sordu..

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor!

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve kendisinin bu havalimanı projesiyle yakından ilgilendiğini belirtti.

ilkadım eski havaalanının yerine ne yapılacak Haberi

ilkadım eski havaalanının yerine ne yapılacak


Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Şehrin gelişmesine katkı sağlamak adına eski havaalanının yanında bulunan 180 dönümlük alana, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız bir çalışma ile bütün binaları bir araya toplayacağız” dedi.


Başkan Erdoğan Tok, Esenler Mahallesi sakinleri ile sabah namazı sonrası düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Esenler Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, İlkadım'ın hizmet anlayışını değiştirerek yeni bir döneme girdiklerini söyledi.


Halkla iç içe bir yönetim anlayışını yeniden tesis ettiklerini söyleyen Başkan Erdoğan Tok, böylesine güzel bir ortamdan mahalle sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Başkan Tok, “Geçmiş dönemki başkanlık görevimde olduğu gibi bu dönemde aynı heyecan ve duygularla halkımızla aynı ortamda bir araya gelerek istek...