30 / 04 / 2024

ilkadım hastane mahallesi kentsel dönüşüm

ilkadım hastane mahallesi kentsel dönüşüm

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastanebaşı Camisi'nde kılınan sabah namazı sonrası esnaf ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Hastane Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü TOKİ ile değil, Samsunlu müteahhitlerle gerçekleştireceklerini söy

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Hastane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hastane Mahallesi, 5006 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme tam gaz devam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'ın Kıran Mahallesi’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Samsun İlkadım'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, İlkadım ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Irmak Caddesi, 7742 ada 4 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 13 milyon 909 bin 915 TL'ye satıyor...

Silivri Gümüşyaka Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri ilçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 258 ve 262 adalar arasında kalan tescil harici alan ve 1049 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

ilkadım hastane mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

ilkadım hastane mahallesi kentsel dönüşüm


İLKADIM Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastanebaşı Camisi'nde kılınan sabah namazı sonrası esnaf ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Hastane Mahallesi sakinlerinin bağrına bastığı Başkan Tok'un buluşması mahallenin iki cami cemaatini bir araya getirdi. Hastanebaşı ve İncirlikdibi Camileri cemaatinin aynı sofrada buluştuğu kahvaltıda birlik ve beraberlik ruhu yürekleri birleştirdi. 

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Hastane Mahallesi'niıı sorunlarını bildikleri ni söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok. Samsun'un denizi en iyi noktadan gören Hastanebaşı'nm kentin en güzel mahallerinden birine kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi. 



"HERKES YERİNDE DÖNÜŞÜM İSTİYOR" 


Hastane Mahallesinin sıkıntılarını sorunlarını bildiklerini, yerinde istişare yaparak çözüme kavuşturma yolunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tok, "Hastane Mahallemizin en güncel sıkıntısı kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşüme her şeyden fazla önem veriyoruz. Sadece Hastane Mahallesi değil ilçemizin çoğu...