17 / 05 / 2024

ilkadım kongre merkezi projesi

ilkadım kongre merkezi projesi

Samsun kent merkezinde büyük bir kültür merkezine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Başkan Tok, AKM'nin salon kapasitesinin 3 katı büyüklüğünde büyük bir kültür sarayı inşa edeceklerini söyledi..

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Selçuklu Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kongre merkezi!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Kongre Merkezi'ni 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 9 Kasım'da yapılacak..

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi tamamlandı!

Mamak Belediyesi Mutlu Mahallesi’nde inşa edilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi’ni tamamladı. General Zeki Doğan ve Mutlu Mahallesi’nin kesiştiği noktada her iki mahalleye hitap edecek Zübeyde Hanım Aile Merkezi açılış için gün sayıyor.

Sakarya'ya yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Sakaryayı kültür kenti yapacaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente yeni bir Kültür ve Kongre Merkezi hediye edeceklerini söyledi.

5G Mükemmeliyet Merkezi açıldı!

Türkiye'ye bilişimde çağ atlatacak 5G Mükemmeliyet Merkezi'nin açılışı yapıldı. Çalışmaların başlatıldığını söyleyen, Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye 5G’de sadece uygulayıcı değil, üretici olacak” diye konuştu.

Erzincan'a bin 400 kişilik kongre merkezi geliyor!

Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi geliyor. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve yetkililerden kültür merkeziyle ilgili bilgi aldı.

Koç, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’ne sponsor oldu!

Koç Holding, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’nin kongre blokuna 5 milyon 900 bin TL ödeyerek sponsor oldu.

ilkadım kongre merkezi projesi Haberi

ilkadım kongre merkezi projesi


 Hançerli mahalle sakinleriyle yaptığı buluşmada kongre ve kültür sarayı için çalışmalarına hız kazandırdıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kıran Mahallesi Ulugazi TOKİ konutlarının yanında bulunan 20 dönümlük alanda büyük organizasyonlara, ulusal ve uluslar arası seminer, toplantı ve kongrelere ev sahipliği yapacak büyük bir kültür merkezi kazandıracaklarını kaydetti. 



SELÇUKLU MİMARİSİ 


Esnafların ve isteklerini tektek dinleyen Başkan Tok, "Samsun'un en önemli ihtiyaçlarından birisi haline gelen düğün, toplantı, konferans, kongre salonlarının kapasite yetersizliğidir. İlçemizde mevcut kültür merkezlerinin salon kapasitesinin azlığı vatandaşlarımız tarafından sıklıkla dile getirilen bir konudur. 

1700 kişilik büyük, 900 kişilik küçük toplantı salonu, 500 kişilik düğün salonu olarak Selçuklu mimarisinden esinlenerek Samsunluların kullanımına sunacağımız kültür sarayımızı projesini hazırladık" dedi. 



HERGÜN FARKLI YERDE 


Her gün farklı bir mahallede, esnaf ve vatandaşlarla olan buluşmaları sürdürdüklerini...