19 / 05 / 2024

İlkadım Sanayi Sitesi son durum

İlkadım Sanayi Sitesi son durum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada İlkadım Sanayi Sitesi esnafını mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Konya Sanayi Sitesi dolgusuz alana mı yapılıyor!

Konya'da hayata geçirilen ve 3 milyar yatırım bedeline sahip Konya Sanayi Sitesi'ni dolgusuz proje alanına inşa edildiği iddia edildi.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'nde 116 iş yerinin yapımı tamamlandı!

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Çorum'un Yaydiğin Köyü civarında inşaatına başlanan yeni iş yerlerinden 116'sı tamamlandı.

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'nde 31 iş yeri yapılacak!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin lira olarak belirlendi. 

İlkadım Sanayi Sitesi son durum Haberi

İlkadım Sanayi Sitesi son durum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Valisi Osman Kaymak ile beraber İlkadım Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kuru'nun misafiri oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre toplumun her kesimiyle bir araya gelerek sorunları dinlemeye devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin bu sefer İlkadım Sanayii Sitesi esnafının sorunlarını dinleyerek çözüm aradı.

Sanayi sitelerinin kent ekonomisine katkılarının büyük olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak en önem verdiğimiz konu mağduriyetlerin giderilmesi, vatandaşımızın huzur içinde yaşamasıdır. Bu yüzden buradaki esnafımızı mağdur etmeyi asla istemiyoruz. En büyük sıkıntı altyapı ve yol gördüğümüz kadarıyla. Bütçemiz dahilinde işlerimizi planlıyoruz ve işe koyuluyoruz. Buradaki sorunların çözümü içinde en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla" diye konuştu.

Toplantıya Tekkeköy Belediye Başkanı...