10 / 05 / 2024

İlkadım selçuklu cami

İlkadım selçuklu cami

İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Selçuklu mimarisine uygun bin 400 kişilik cami ve külliye çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Konya Selçuklu Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Konya Selçuklu Belediyesi, 2020 yılı Nisan ve Mayıs aylarında kapalı oldukları dönemin kiralarını almadı. Belediye kalan 10 aylık kira ücretlerinde de indirim yaptı.

Konya Selçuklu'da 54.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Daairesi, Selçuklu İlçe, Kayacık Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 54 milyon 312 bin 500 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Selçuklu için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Selçuklu Camii inşaatı başladı!

Konya Orhangazi’de daha önce dernek yapılanması olan ve arsa çalışmaları bitirilen Selçuklu Cami’nde inşaat çalışmaları başladı...

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuklu'da 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Selçuklu 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

İlkadım selçuklu cami Haberi

İlkadım selçuklu cami

İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Selçuklu mimarisine uygun bin 400 kişilik cami ve külliye çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlkadım yakışır bir camii ve külliye olacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yapımına başladığımız muhteşem Selçuklu mimarisine uygun camii ve külliye projemizin hızına hız katıyoruz” dedi. İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi’nde yapımına başlanan Selçuklu mimarisine uygun bin 400 kişilik cami ve külliye çalışmaları sürüyor. Geçen günlerde temel kazı çalışmalarına başlanan cami alanında çalışmalara hız verildi. Tamamen ahşap ve kesme taşlardan oluşacak deniz manzaralı muhteşem bir proje İlkadım’da ilerleyen aylarda yükselmeye başlayacak. Selçuklu Mimarisi ile geçmiş tarihinin gün yüzüne çıkartılması gerektiğini belirten Başkan Tok, yapılan bu camii ve külliyenin adeta örnek olacağının altını çizdi.



“TARİH YAŞATILACAK”

Selçuklu mimarisi ile yapılacak olan cami...