30 / 04 / 2024

İlker Aksu

İlker Aksu

Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İlker Aksu, Recep Altuntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Sultangazi, Habibler 2711 Sokak'ta kuruldu.

Ülker, SAF GYO'yu Akkök'e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO'nun yüzde 26'smı Akkök'e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor.Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’yu Akkök’e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

TOKİ Giresun Aksu Konutları 600 günde tamamlanacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan, Aksu Mahallesinde eski SEKA Fabrikası arazisi üzerine yapımına başlanan TOKİ konutlarında incelemede bulundu.

Sezen Aksu Bodrum'da 1 milyon liraya ev aldı!

Sezen Aksu, Bodrum Gümüşlük'te 1 milyon liraya ev aldı. Aksu, kendisini görüntüleyecek gazetecilere gözdağı verdi: Onlardan gelen paraları Kos'ta yeriz.

Antalya Küçük Aksu Barajı inşaatı ne zaman bitiyor?

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Erdanışman, şube müdürleri ve kontrollük teşkilatı ile birlikte, Antalya’nın Aksu ilçesinde yapımı devam eden Küçük Aksu Barajı inşaatını ve Aksu Çayı ıslah çalışmalarını inceledi.

Antalya Aksu'ya raylı sistem müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Atatürk mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Türel, Aksu ve Kundu’ya EXPO ve raylı sistem projeleriyle sihirli değnek değeceğini söyledi.

Esenyurt Abdulkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü...

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede eğitim yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslikli “Abdülkadir Aksu Lisesi” için temel atma töreni düzenlendi.

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü.

Aksu Kültür Merkezi planlanıyor!

Aksu Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Karaöz'de Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye birimi açmasına yönelik olarak eski belediye binasının içerisinde itfaiyecilerin kullanması amacıyla gerekli tahsis karan da alındı.

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Ağaç İmalat İnşaat Gayrmenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Eğilli, Salih Efendioğlu, Cengiz Turul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu.

Halil Şahin Altıntaş, Aksu imar planı hakkında açıklama yaptı!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Altıntaş, Solak ve Yenidumanlar mahallelerinde halkla buluştu, vatandaşların isteklerini dinledi. Başkan Şahin, "Altıntaş'la ilgili daha önce yapılmış bir imar var. Fakat bu imar planı iptal oldu." dedi.

İlker Aksu Haberi

İlker Aksu

Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İlker Aksu, Recep Altuntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç konusu başlıca şunlardır. a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut , işyeri , ticaret inşaat işlerini yapmak, Arsa alıp satmak, kendi hesabına arsa ve araziler üzerinden kat karşılığı binalar yapmak . b) Yurt içinde ve yurtdışında her türlü remi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak , yaptırmak , taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak c) Yurt içinde ve yurtdışında her türlü remi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, İşhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeler...