16 / 05 / 2024

İlker Şimşir

İlker Şimşir

Türk girişimci-mühendis Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan COMODO, bilişim sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olan RSA 2015’te veri ve internet güvenliğine yönelik geliştirdiği üç yeni yazılımını görücüye çıkarıyor.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Şentürk ve Kerem Çimşir ortaklığında kuruldu.

Rayana İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayana İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Şimşir tarafından kuruldu.

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirasında yüzde 50 indirim yaptı!

Avrasya GYO Otogar İşletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş., Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş. ve Şimşir Turizm Terminal İşletmeciliği A.Ş. firmalarının aylık kira bedellerinde yüzde 50 indirim yaptı.

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çakır, Fatih Temiz, İlker Bektaş, Muammer Odabaşı ve Nilgün Bektaş ortaklığında kuruldu.

Atlant Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlant Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Şimşir tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Havza Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...

Tak Çelik Metal İnşaat Taahhüt Bilişim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tak Çelik Metal İnşaat Taahhüt Bilişim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ülker tarafından kuruldu.

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi yenilendi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile kira sözleşmesi yenilendi.

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'nı kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Samsun Havza Otogarı'nı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'ye kiralayacağını belirtti.

İlker Şimşir Haberi

İlker Şimşir

Bilişim teknolojileri konusunda dünya çapında faaliyet gösteren tüm büyük ve yeni kurulan firmalar ile uzmanları aynı çatı altında toplayan ve alanında gündem yaratan RSA 2015 Konferansı’na bu sene COMODO da katılıyor. Dünyanın en büyük siber güvenlik firmalarından biri olan COMODO, bu alanda geliştirdiği üç yeni ürününü San Francisco’da düzenlenen RSA 2015’te bireysel ve kurumsal kullanıcıların hizmetine sunuyor. 


COMODO’nun dünya pazarına sunduğu internet güvenliği yazılımının en son sürümü RSA 2015’te 

Küresel ölçekli siber güvenlik çözümleri öncüsü ve geliştiricisi COMODO’nun RSA 2015’te vitrine çıkardığı ürünlerin ilki Comodo Internet Security (CIS) yazılımının en son sürümü olan CIS 8.2.  


COMODO, CIS 8.2 yazılımında kullandığı önleme (containment) teknolojisi ile zararlı ve şüpheli dosyalar için aşılamaz bir kalkan oluşturuyor ve rakiplerine fark yaratıyor. COMODO’nun geliştirerek patent başvurusu...