01 / 05 / 2024

ilker yavuz kimdir

ilker yavuz kimdir

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da ' Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım ' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye konuştu.

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

İlker İğdeli kimdir?

Yüksek Mimar İlker İğdeli kimdir? Yüksek Mimar İlker İğdeli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlker İğdeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İlker İğdeli...

İlker Aycı kimdir?

Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı olarak da görev yapan İlker Aycı, THY Yönetim Kurulu Başkanı oldu. İlker Aycı, 1996-1999 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı olarak görev yapmıştı. Peki, İlker Aycı kimdir?

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Ömer Yavuz Gülen kimdir?

Mimar Ömer Yavuz Gülen kimdir? Ömer Yavuz Gülen, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ömer Yavuz Gülen, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Ömer Yavuz Gülen..

İlker Yavuz: Can güvenliği için kentsel dönüşüm!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da ' Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım ' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye konuştu.

ilker yavuz kimdir Haberi

ilker yavuz kimdir

KENTSEL Dönüşüm Yasası (Afet Yasası) illerde Çevre ve Şehircilik müdürlüklerince uygulanıyor. Riskli yapı başvuruları müdürlükler bünyesinde kurulan Kentsel Dönüşüm Komisyonları tarafından değerlendiriliyor ve burada karar altına alınıyor. Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da yasanın henüz 'riskli bina, riskli yapı' sürecinde devam ettiğini belirterek, "İnsanlar yasaya rant gözüyle bakıyor. 'Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye...