09 / 05 / 2024

İller Bankası kredi anlaşması

İller Bankası kredi anlaşması

Yerel yönetimlerin finansman ihtiyacının karşılanmasında uzun vadeli dış kredi sağlamak için birçok uluslararası kuruluşla görüşmeler yapan İller Bankası kredi anlaşmalarına bir yenisini daha ekliyor.

İller Bankası 9 ildeki 27 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade fırsatı!

İller Bankası, Ankara, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin ve Muğla illlerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. Peki 9 ilde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kredi kartı kullananlar bu habere dikkat! Talimatı Merkez Bankası verdi

Merkez Bankası, kredi kartlarında peşin avans işlemleriyle alakalı önemli bir karar verdi. Makro ihtiyati önlem uygulaması ve menkul kıymet tesisi koşulu artık geçerli olmayacak. 

Son dakika! Merkez Bankası, nakit avans kararından geri adım attı!

Merkez Bankası, kredi kartıyla nakit avans çekimine uygulanacak menkul kıymet tutma zorunluluğu kararından vazgeçti. TCMB bankalara gönderdiği yazı ile nakit avans kullanımı ve kredili mevduat hesaplarınının menkul kıymet zorunluluğundan muaf tutulduğunu bildirdi.

Merkez Bankası'ndan yeni düzenleme geldi! Bugünden itibaren geçerli! Kredi kartıyla nakit avans çekmek isteyenler baksın

Merkez Bankası, kredi kartlarıyla yapılan nakit avans çekimi ve kuyum harcamalarında yeni düzenlemeye gitti. 

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri çok acil baksın! Son dakika!

Müşterilerine yönelik kredi hizmetleri ile Türkiye'de önde gelen bankalar arasında yer alan İş Bankası, kredi konusunda önemli bir açıklama yaptı. Aşağıda İş Bankası'nın yaptığı açıklamanın detayları yer almaktadır.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

İller Bankası kredi anlaşması Haberi

İller Bankası kredi anlaşması

Yerel yönetimlerin finansman ihtiyacının karşılanmasında uzun vadeli dış kredi sağlamak için birçok uluslararası kuruluşla görüşmeler yapan İller Bankası kredi anlaşmalarına bir yenisini daha ekliyor.


İller Bankası ile Avrupa Yatırım Bankası (AYB) arasında 6 Ekim saat 11.00’da İstanbul St Regis Hotel – Astor Ballroom'da imzalanacak olan anlaşmayla 250 milyon Avro uluslararası kredi sağlanarak yerel yönetimlere kullandırılacak. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile İlbank ve AYB yöneticileri katılacak.


Belediyelerin kentsel ulaşım, su, atık su ve katı atık sektörlerindeki öncelikli yatırım projelerini değerlendirerek bunları finanse etmek amacıyla imzalanacak anlaşma ile kamu sağlığını koruma ve çevrenin iyileştirilmesi ve AB müktesebatının Türkiye’de uygulanmasına katkıda bulunulması hedefleniyor. Kredi anlaşması Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı garantörlüğünde olacak.


Sağlanacak kredinin faiz oranları her bir kredi kullanım dilimi için İller Bankası’nın...