06 / 05 / 2024

İller Bankası satışları

İller Bankası satışları

İller Bankası Ankara Bölge Müdürlüğü'nün Çorum' da 11 projesinin bulunduğu ve de bu projelerin toplam proje tutarının ise 49 milyon 606 bin TL olduğu belirtildi.

Satışlar düşerken, zenginlerin elindeki konut sayısı artıyor! Sektörde tehlike çanları çalmaya başladı!

Türkiye'de konut sahipliği sorunu büyüyor. Bir taraftan konut sahipliği düşerken kiracılık artıyor, diğer taraftan da satışlar düşerken zenginlerin ellerindeki konut sayısı artıyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte Babuşcu'nun o yazısı...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

İnşaat sektörü pandemide dijitalleşti konut satışları yüzde 11 arttı!

TÜİK verilerini derleyen proje veri ve talep bankası YapıRadarcom tarafından yapılan açıklamaya göre inşaat sektöründeki dijitalleşmenin de katkısıyla 2020'de konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 11 arttı.

ABD'de konut satışlarında ılımlı artış!

ABD Merkez Bankası'nın "Bej Kitap" raporunda ticari gayrimenkul faaliyetlerinin düşük seviyelerde kalmasına rağmen konut satışlarında ılımlı bir artış görüldüğü belirtildi.

Konut satışları faizlerin düşmesiyle yılın en yüksek seviyesine ulaştı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Sektörler Konseyi Üyesi Rüstem Çetinkaya, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yaptığı faiz indiriminden sonra konut satışlarının yılın en yüksek seviyesine çıktığını ifade etti...

Konut satışları düşüyor, konut kredisi kampanyaları artıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satış verilerini açıkladı. Verilerde görülen büyük düşüşün hemen ardından Ziraat Bankası’ndan dev konut kredisi kampanyası geldi. Düşen konut satışları konut kredisi kampanyaları ile canlandırılmaya çalışılıyor.  

0,98 faiz oranı konut satışlarındaki tıkanıklığı çözecek!

Ekonomist'in konuştuğumuz bankacılar, Ziraat Bankası'nın attığı bu adımın sektör açısından olumlu olduğu konusunda görüş birliği içinde. Gümbür gümbür satışların olmasını kimse beklemiyor ama satışlardaki tıkanıklığın bir miktar olsa da çözüleceği görüşü var...

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Faiz indirimi ile konut satışları hızlanacak!

Ziraat Bankası'nın konut kredilerinde 10 yıla kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e çekmesi konut satışlarını hızlandıracak...

Konut satışları teşvik ve faiz indirimiyle yükseldi!

Konut satışları geçtiğimiz yılın Kasım ayına göre yüzde 25,1 artış gösterdi. Kutay Gözgör, bu yükselişte uygulanan teşvikler ve Merkez Bankasının faiz indirimlerinin etkili olduğun kaydetti.

Merkez Bankası faizlerinin düşmesi konut satışlarını artıracak!

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazarlarından N. Nuri Yavuz bugünkü yazısında Merkez Bankası faizlerinin düşmesinin konut satışlarını artıracağından bahsetti. İşte Nuri Yavuz'un o yazısı...

Faizlerin düşmesi konut satışlarını patlatır!

Merkez Bankasının faiz indirimini memnuniyetle karşılayan konut sektörü temsilcileri, bu kararın da etkisiyle satışların ikinci çeyrekten itibaren daha da hızlanacağını belirtiyor.

İller Bankası satışları Haberi

İller Bankası satışları

Vali Ahmet Kara başkanlığında dün yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında müdürlüğünün Çorum'da ki yatırımları hakkında kurul üyelerine bilgi veren İller Bankası Ankara Bölge Müdür Vekili Erdinç Kapusuz, bölge müdürlüğü olarak Çorum'dall proje üzerinde çalıştıklarını ifade ederken, bu projeler için yapılan önceki yıllar harcamasının 19 milyon 369 bin TL, 2014 yılı ödeneğinin 31 milyon 569 bin TL,nakdi gerçekleşmenin %82, fiziki gerçekleşmenin ise %76 seviyesinde olduğunu bildirdi.Erdinç Kapusuz, sektörel bazında Çorum'da içme suyu sektöründe 3, kanalizasyon sektöründü 6, imar planı sektöründe ise 2 projelerinin bulunduğunu kaydetti. 


Çorum Tek Yıldız...