02 / 05 / 2024

illere göre sokağa çıkma yasakları

illere göre sokağa çıkma yasakları

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri il bazında değişiklik gösterirken düşük ve orta riskli illerimizde tamamen kalktı.

Diyanet 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Geçen yıla göre yüzde 85,7 arttı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayı yaklaşırken 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Fitre tutarının açıklanmasının ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda artışın hangi enflasyon verisine göre yapıldığını sordu.

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

KGM işçi alımı kura çekimi başladı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Karayolları Genel Müdürlüğü kura çekimi başladı. Başvuruda bulunan kişiler sorgulama ekranını araştırıyor. İşte il il kura sonuç sorgulama ekranı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Nisan ayında gayrimenkul satışları Mart'a göre yüzde 29 azaldı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 214 bin 947 gayrimenkul satışı gerçekleştirilirken, söz konusu bu işlemlerden 4 milyar 338 milyon 172 bin 341 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

Altın resmen yerle yeksan oldu! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi! Hemen bakın!

Altın resmen yerle yeksan oldu... Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı!

Türk Lirası ile ihracat yapılan ülke sayısı 164, ihracat yapan firma sayısı ise 6 bin 439 oldu. Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı. İşte haberin devamı..

Geçen yıla göre yaklaşık yüzde 157 daha fazla ödüyoruz! TÜİK tarımda enflasyonu açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu tarımda enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre, tarımda yıllık enflasyon yüzde 157 oldu, aylık enflasyon ise yüzde 5 arttı.

''Bana göre gram altın hala iyi'' diyen ünlü ekonomist altın alacakları uyardı! Harekete geçin...

Ekonomist Hatice Kolçak altın alacaklar için ''Bana göre gram altın hala iyi'' diyerek uyarıda bulundu ve gram altın seviyesinin ne kadar olacağını açıkladı...

Haziran ayı işsizlik rakamları açıklandı! Bir önceki aya göre fark var!

Ülkemizde işsizlik oranı, hazirandan bir önceki aya yani mayıs ayına göre; 0,3 puanlık azalış ile % 10,3 seviyesinde gerçekleşti. Detaylı rapor haberimizde…

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Milyonlarca insan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ulusal Kırmızı Et Başkanı Ahmet Hacıince, Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıkların et fiyatlarına göre hangi oranla yüksek satılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye İMSAD raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,7 arttı!

Türkiye İMSAD mayıs ayına ait verilerle beraber senenin ilk çeyreğini değerlendiren sektör raporunu açıkladı. Mayıs Ayı Sektör Raporu’na göre; enerji kesintilerinin etkisine rağmen 2022 senesinin ilk üç ayında üretim, geçen senenin ilk üç ayına göre yüzde 4.7 yükseldi. Talep tarafında ise büyüme yav

Çiftçilere destek ödemeleri başladı! TC kimliklerin son rakamına göre bu tarihlerde hesaplara yatacak

Çiftçilere yapılacak destek ödemelerinin tarihleri belli oldu. TC kimliklerinin son rakamına göre hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Çiftçilerin ödemelerini alabilmeleri için bu duyuruları takip etmesi gerekiyor. İşte detaylar...

illere göre sokağa çıkma yasakları Haberi

illere göre sokağa çıkma yasakları

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yasak saatleri hakkında genelge yayımlandı ve 65 yaş üzeri  ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı izni saatleri ile yasağın kalktığı iller kamuoyu ile paylaşıldı. İçişleri, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 65 yaş üstü ve 20 yaş altı dışarı çıkma izni saatleri konusuna yönelik açıklamasında merak edilenleri de tek tek açıkladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; son Kabine Toplantısı'nda alınan kararlara göre, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı, 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı yasak saatleri hakkında genelge yayımlandı ve merak edilen detayları açıkladı.

HAFTA İÇİ - HAFTA SONU 65 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTI SOKAĞA (DIŞARI)...