02 / 05 / 2024

İlyas Salman

İlyas Salman

Folkart Yapı sponsorluğunda gerçekleştirilen Erden Kıral'ın yeni filmi olan ve de Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat'ın rol aldığı Gece filminin çekimleri Folkart Towers'ın önünde gerçekleştirildi.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mohanad Rıhanı ve Abdulmoın Salman ortaklığında kuruldu. 

Bozdemir İskele İnşaat Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdemir İskele İnşaat Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İlyas Bozdemir ve Bilal Çakır ortaklığında kuruldu.

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Saral, İzzet Özgümüş ve İlyas Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Suudi Arabistan'daki NEOM projesinde İsrail şirketleri de var!

Suudi Veliahdı Muhammed bin Salman’ın kuracağı akıllı kent inşası projesine Israilli şirketleri de katılacak..

Arabistan, Kızıldeniz'in kıyısında 'Neom' yaşam bölgesi inşa edecek!

Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman, Kızıldeniz kıyısında bir mega kent inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Neom ismi verilen yeni kent 2025 yılında tamamlanacak.

Adnan Köşker, Gebze'deki projeleri anlattı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Alvafa Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvafa Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyad Mohamed Salman Esssa tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baver Proje Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baver Proje Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Dağ, Gökhan Göktepe ve İbrahim Ethem Çiçekdağı ortaklığında kuruldu.

Blue Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gökhan Sevinç ve Serthan Korkmaz ve Osman Salman ortaklığında 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.

Özaksu Bakırköy projesi yıl sonunda başlıyor!

İlyas Özkök'ün sahibi olduğu Özaksu Gayrimenkul'ün, Aksu İplik Fabrikası'nın yerine yapacağı projenin detayları belli oldu...

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi İlyas Cem Özsüer, Mualla Çilekdiken ve Cevat Nişeş ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İlyas Salman Haberi

İlyas Salman

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın paylaştığı filmde Vildan Atasever, İlyas Salman, Teoman Kumbaracıbaşı, Hakan Karahan, Nur Sürer, Hakan Yufkacıgil, Ayça Damgacı ve Zehra Gökçimen de rol alıyor. Kasım ayında vizyona girmesi planlanan filmde Diyarbalor'dan İzmir'e göç etmek zorunda kalmış bü- ailenin yaşadıkları ve parçalanma öyküsü anlatılıyor. 


Filmde Nurgül Yeşilçay pavyonda çalışan bir kadını canlandırıyor. 

Mert Fırat, Esra Eroğlu, Nurgül Yeşilçay, Hakan Karahan, Ayça Damgacı ve Erden Kırai sıcak havadan şikayetçiydi. 

Yeni Asır...