20 / 05 / 2024

ilyas şeker projeleri

ilyas şeker projeleri

Kocaeli Milletvekili İlyas İlyas Şeker yapılan tramvay çalışmaları esnasında vatandaşların yaşayabileceği sorunları minimum düzeyde tutmaya dikkat ettiklerini ifade etti.

Şeker GYO'dan ilk 9 ayda 81.2 milyon TL'lik hasılat! Şile ve Şeker Kule projeleri tam gaz! 

Şeker GYO, 1 Ocak 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında 81 milyon 163 bin 21 TL hasılat elde etti. Peki şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

İlyas Şeker: Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Depremler bize, ölümlere depremin değil, sağlıksız binaların sebep olduğunu gösterdi. Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalıdır" dedi.

İlyas Şeker: İstanbul depreminde Kocaeli yıkılır!

‘Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nda konuşan AKP milletvekili İlyas Şeker, “İstanbul depreminde Kocaeli'de bugün sağlam olarak görülen çok sayıda binanın yıkılacağını düşünüyorum” dedi

İlyas Şeker: Kentsel dönüşüm hızlanmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, müteahhitlerle bir araya geldi. İzmit İlçe SKM kapsamında düzenlenen program Özgünhan Restoran’da gerçekleştirildi. Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İlyas Şeker kimdir?

Harita Kadastro Yüksek Mühendisi İlyas Şeker, AKP Kocaeli Milletvekili oldu. Peki, İlyas Şeker kimdir? İlyas Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlyas Şeker..

İlyas Şeker: İSU kenti susuz bırakmadı!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker susuzluk ile ilgili konuştu. Şeker; "Türkiye ise kişi başına kullanılabilir su miktarına göre, su stresi çeken ve su fakiri olan bir ülkedir. Kocaeli'de yapılan çalışmalarla İSU kenti susuz bırakmamıştır" dedi

İlyas Şeker hayatını depremle mücadeleye adadı!

Marmara Depremi'nde enkazdan çıkartılan ve 2 çocuğunu kaybeden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, TBMM çatısı altında kaçak ve hasarlı yapılara karşı mücadelede etkin görev alıyor.

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi.

Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi.

Zeki Aygün ve İlyas Şeker Namazgah Barajı'nı inceledi!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, bitmiş kotun 62 olacağı Namazgah Barajı'nın şu anda 45. kotunda olunduğunu ve projenin kasım ayında tamamlanması için 24 saat çalıştıklarını kaydetti...

Şeker Finans'tan 5 yıl ve üzeri vadelere yüzde 0,98 faiz!

Bir Şekerbank iştiraki olan Şeker Finans, Temmuz ayı boyunca 5 yıl ve üzeri vadelerdeki konut kredisinde % 0,98 faiz oranı uygulayacak

ilyas şeker projeleri Haberi

ilyas şeker projeleri


AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan tramvay çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden gidişatla ilgili bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürü Ahmet Çelebi’den Tramvay Projesi kapsamında yapılan işler ve yapılması planlananlar konusunda sunum alan Şeker, sahada da yapılan işleri inceledi.


K@bin'e ziyaret

Tramvay çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker sahada yapılan çalışmalara ilişkin Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ten bilgi aldı. Yapılan çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda sahada görerek bilgi alan Şeker, Sekaparkta bulunan K@bin adlı Kocaeli Bilgilendirme Noktasını da ziyaret etti. K@binde Tramvay çalışmaları hakkında sunum izleyen, Şeker kullanılacak duraklar ve tramvay modelini inceledi.


Hatlar tamamen yenileniyor

Tramvay çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker sahada...