02 / 05 / 2024

İM Enerji nerede

İM Enerji nerede

İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onurcan Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Güzide Sokak'ta kuruldu.

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Feridun Geçgel ne zaman doğdu? Astor Enerji, tüm faaliyetlerini nerede topladı? İşte Feridun Geçgel ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Fransa'dan geri adım! Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekiliyor!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, enerji sektörü ve ticaretinde sınır ötesi işbirliğine çerçeve sağlayan Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekilme kararı aldığını açıkladı.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

İM Enerji nerede Haberi

İM Enerji nerede

İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onurcan Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Güzide Sokak'ta kuruldu. 


İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ENERJİ Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, 2) Üretilen elektrik enerjisi ve kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak,  3) Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile...