21 / 05 / 2024

im tarihi

im tarihi

Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 1+1 ve de 2+1 şeklinde tasarlandı.

Dolar tarihi rekora yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları

Seçim öncesi dolar/TL kuru yükselişini hızlandırarak tarihi rekora yakın seyrediyor. Peki Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları.

KPSS'den 60 puan alan yaşadı: Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu! İşte başvuru tarihi...

Adalet Bakanlığı 64 bilişim uzmanı alacağını duyurdu. Müjdeli haberi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...

Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceği tarihi resmen açıkladı! Yatırımcılar o günü iple çekiyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceğim tarihi açıkladı. Yatırımcılar o günü iple çekiyor. İşte altının yükselişe geçeceği tarih...

Borsa İstanbul'da seçim sonrasında tarihi ucuzluk! Hangi hisseler tercih edilmeli? Analistler tek tek açıkladı! 

Borsa İstanbul'da, yaklaşık 5 ay devam eden seçim belirsizlik sonrasında artış beklentileri yeniden güçlenirken, analistler, piyasalarda gözlerin oluşturulacak yeni ekonomi yönetimine çevrildiğine dikkat çekiyor. İşte analistlerin o açıklamaları...

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Altın fiyatlarında tarihi gün yaklaşıyor! İslam Memiş olacakları sıraladı

Altın fiyatlarında tarihi günler yaklaşıyor. Altın alacaklar bu tarihe kilitlendi. Finans Analisti İslam Memiş ise seçim sonrası piyasalarda yaşanacaklara karşı yatırımcıyı uyardı.

Altın fiyatlarında tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Geçtiğimiz güne düşüşle başlayan altın fiyatlarında büyük değişim yaşandı. Bugün ise akşam saatlerine doğru altın fiyatları yeniden hızlandı. Gram altın tarihi rekoru gördü. Ons altın ise kritik seviyeyi gördü. İşte tüm ayrıntılar...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

Reuters'tan flaş haber: "Türkiye, ekonomide köklü önlemlere gidiyor"

Reuters, Türkiye'de seçim tarihi yaklaşırken AK Parti hükümetinin ekonomide değişime gideceği iddiasında bulundu.

Hasankeyf'teki tarihi yapılar yeni yerlerine taşınıyor!

Suların altında kalması beklenen tarihi yerleşim yeri Hasankeyf'te hazırlıklar tamamlanıyor. Tarihi yapılar yeni yerlerine taşındı. Bölge halkı, yeni evlerine yerleşmek için gün sayıyor.

Batman Hasankeyf'te tarihi yapılar taşınıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü alanında kalacak kültürel mirasın korunması için tarihi yapılar taşınmaya başladı. Bölgede yeni yerleşim alanının ilçe sakinlerinin oylamasıyla belirlenecek.

Haliç'in tarihi binaları yıkılmak üzere!

Tarihi yarımadanın Haliç kıyısında, Eminönü-Ayvansaray sahil şeridinde bulunan ve İstanbul’un en eski yerleşim mekanları olan binlerce eski ve bakımsız bina, yıkılmak üzere.

Şanlıurfa Viranşehir'deki tarihi yerleşim yeri TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Viranşehir'de ortaya çıkarılan tarihi bir yerleşim yerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Dönemin Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a iletti.

im tarihi Haberi

im tarihi

Antasya Residence projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje; Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. 


Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


42 kattan meydana gelen Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan daireler için özel ödeme koşulları uygulanıyor. 



617 daireden meydana gelen Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan konutların fiyatları 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan dairelerin alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 110 metrekareye kadar yükseliyor. 


Antasya Residence Ümraniye projesinde üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, buhar odası, çocuk havuzu, basketbol sahası, otopark, sauna, oyun alanları, fitness center ve kafeler yer alıyor. 


Antasya Residence Ümraniye adres:

Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11  Ant Yapı  merkez binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul 


Antasya Residence...