05 / 05 / 2024

imaj inşaat akıllı konutlar

imaj inşaat akıllı konutlar

İnşa ettikleri evleri akıllı döşeyen firmalar, satış sorunu yaşamıyor. Evin kontrolünün her durumda kendilerinde olduğunu bilmek ev alıcılarına da cazip geliyor

İnşaat şirketlerinin ürettiği akıllı evler günlük yaşamı kolaylaştırıyor!

İnşa ettikleri evleri akıllı döşeyen firmalar, satış sorunu yaşamıyor. Evin kontrolünün her durumda kendilerinde olduğunu bilmek ev alıcılarına da cazip geliyor

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Polat tarafından kuruldu.

Yeni dönemde inşaatlarda akıllı şantiye teknolojisi öne çıkıyor!

Dijitalleşme tüm inşaat süreçlerindeki iş verimliliğini ve maliyet etkinliğini artırmak için muazzam bir kapsam ve potansiyele sahip. Kentsel dönüşüm ile birlikte ekonomik şartlara rağmen yapı sektöründe projeler de hız kesmiyor. 

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Şua İnşaat’tan doğa dostu akıllı proje!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi doğaya dost akıllı ev sistemiyle hayata geçirildi. Yüksek tasarruf sağlayan sistem ile hem bütçe hem çevre korunuyor.

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Yeni nesil marka projelerde akıllı teknolojiler ön planda!

Türkiye ekonomisinin dinamo sektörlerinden inşaat, marka projelerle imaj yeniliyor. Prestijli bir yaşam felsefesinin aynası olan projelerde teknolojik unsurlar ve akıllı sistemler ön plana çıkıyor.

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şekip Karakaya ve Eser Karakaya ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altıntaş Akıllı Ev Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Akıllı Ev Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Altınbaş tarafından kuruldu.

Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre ve Fuarı 12 -13 Nisan'da!

Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

İnnulik Akıllı Teknoloji Sistemleri Otomotiv Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnulik Akıllı Teknoloji Sistemleri Otomotiv Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Emrah Keskiner tarafından kuruldu.

imaj inşaat akıllı konutlar Haberi

imaj inşaat akıllı konutlar

Günlük koşturmaca içerisinde birçoğumuz zamandan şikâyet eder ve hiçbir şeye yetişemediğimizi söyler dururuz. Bunu fark eden inşaat firmaları da inşa ettikleri evlerde akıllı ev sistemini geliştirerek tüm sıkıntılara çözüm üretmeye başladı.


Evde herhangi bir odaya girildiğinde hareketi algılayan sensörler, banyoya girildiğinde kendiliğinden yanan ışıklar, hava karardığında kapanan perdeler ve açılan ışıklar, ısıtma ve soğutma sisteminin tam kontrolü gibi birçok kolaylık ev alımında etkili oluyor.


Önce deneme sonra satış


Dumankaya İnşaat akıllı ev sistemleri geliştiren şirketler arasında öne çıkıyor. Şirket, projelerinden ev sahibi olmak isteyen tüketicilerin, alacakları evleri önceden test edebilmeleri için IQ Deneyim Odası geliştirerek sektörde bir ilkede imza atmış oldu.


Ev almak isteyen kişiler deneyim odalarında  kendilerine sunulan konforu birebir yaşayarak ev sahibi olabiliyor. Halkalı'da inşa edilen Konsept Halkalı projesinde de akıllı...