04 / 05 / 2024

imaj inşaat levent ofis projesi

imaj inşaat levent ofis projesi

Levent Life projesini hayata geçiren İmaj İnşaat, Levent'te Kanyon AVM'nin arkasında Levent Life ofis projesini inşa edecek. İmaj İnşaat, Levent Life projesinde satışlara bu yıl başlayacak...

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

İnşaat sektöründe Otopark Yönetmeliği endişesi!

İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, 30 Haziran 2019'da yürürlüğe girmesi beklenen yeni otopark yönetmeliğinin inşaat sektörünü zora sokacağını ileri sürdü.

Alacaatlı kavşağı inşaatına ilişkin 3 soru mecliste!

Alacaatlı kavşağı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kavşak inşaatına ilişkin 3 soru sordu..

İnşaat sektöründe güven artışı konut fiyatlarına yansıyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Levent Alkan bugünkü yazısında, HKFE ve TUİK Konut Satış Verileri'nden bahsetti. Alkan, inşaat sektörü güven artışının fiyatlara yansıyıp yansımadığını değerlendirdi.

Ankapark'ın inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılan Ankapark'ın inşaatına ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat-İş çalışanları OYAK Sitesi önünde eylem yaptı!

İnşaat-İş, Levent'te bulunan OYAK Sitesi'nin dış cephe mantolama işinde çalışıp, 3 aydır ücretlerini alamayan taşeron işçiler için site önünde eylem yaptı.

imaj inşaat levent ofis projesi Haberi

imaj inşaat levent ofis projesi


Levent'te Kanyon AVM'nin arkasında Levent Life projesini hayata geçiren İmaj İnşaat, aynı bölgede projelerine devam ediyor. İmaj İnşaat, Levent Life ofis projesi 15 katlı olarak inşa edilecek. Projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.


İmaj Garden Zekeriyaköy, İmaj Greenlife ve Levent Life projelerini hayata geçiren İmaj İnşaat bu yıl Levent Life ofis projesi ve Tarabya Life projesinin satışlarına başlayacak.



Tel: 0212 282 76 76

Web: