17 / 05 / 2024

İmam Muhammed Mehdi Cami nerede

İmam Muhammed Mehdi Cami nerede

Tuzla Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından yapımına destek olunan Mimar Sinan Mahallesi İmam Muhammed Mehdi Cami, dualarla ibadete açıldı.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Bankacılık hizmetleriyle henüz tanışmamış kadınlara müjde! Garanti’li eğitim ve iş fırsatı!

Garanti BBVA, kadınları yakından ilgilendiren bir programı başlattığını duyurdu. Henüz bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kadınları hedefleyen banka, onların aktif bir şekilde ekonomiye katılımını desteklemek amacıyla ‘Hesabını bilen Kadınlar’ programını başlattı.

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda İmam Muhammed Atuş ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Azız Nıckzad, Mehdı Bagherzadeh ve Mojgan Nıckzad tarafından kuruldu.

İmam Muhammed Mehdi Cami nerede Haberi

İmam Muhammed Mehdi Cami nerede


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe ve çevresinde yaşayan Caferiler’e yeni bir ibadethane kazandırdı. Mimar Sinan Mahallesi İmam Muhammed Mehdi Camisi dualarla ibadete açıldı. Açılışa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ehlibeyt Alimleri Derneği (EHLADER) Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı, cami hocaları ve Caferiler katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada tüm ibadethanelerin yapımına destek olduklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Şehrin her şeyiyle bize emanet olduğu bilinciyle ibadethaneleri yapmayı da görev haline getirdik ve elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Rabbim birliğimizi bozmasın” dedi.


İmam Muhammed Mehdi Cami Derneği Başkanı Musa Birdal, katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. EHLADER Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür plaketi verdi. 



Tuzla...