05 / 05 / 2024

Imam Qasım Rashid Ahmed

Imam Qasım Rashid Ahmed

“Çok geç olmadan” sloganıyla hayata geçirilen, 40 ülke ve bu ülkelerden katılan 20 bakanın ağırlandığı, uzman konukların katılımıyla gerçekleştirilen konferansların yer aldığı “IDME – 2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı” sona erdi...

2023 Temmuz'da İmamlar Ne Kadar Zam Aldı? Zamlı İmam Maaşları Ne Durumda?

Maaşları zamlananlar arasında imamlar da yer almaktadır. 2023 yılında zamlı imam maaşları da en merak edilen konulardan biridir. Temmuz’da yapılan ara zam müezzin, vaiz ve imam maaşlarını etkilemektedir. İşte 2023 Temmuz ara zammından sonra imam maaşlarındaki son durum…

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohammed Qasım Al-Attabı tarafından kuruldu.

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Qasım H.N. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Ihtimam Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihtimam Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şeyho ve Hayder Zeyad Q. Qasım ortaklığında kuruldu.

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Qasım Hashım T. Al-Battat tarafından kuruldu.

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin tL sermaye bedeli ile Gül Gezer ve Suleiman Qasım ortaklığında kuruldu.

Jasım Al Kaabi Sondaj Akışkanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jasım Al Kaabi Sondaj Akışkanları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım A. Rashid tarafından kuruldu. 

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih’te Qays Qasım tarafından kuruldu. 

Giresun'daki 70 yıllık okulda tepki çeken dönüşüm!

Giresun'da 1947 yılında inşa edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin binasında tepki çeken dönüşüm başladı. Müze olacak diye boşaltılan bina, imam hatip lisesine çevrildi.

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi açıldı!

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Faısal A. M. M Al Medlij, Hamam M.B.M. Al Sayer, Oma A.s.h. Al Rashid ve Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

Fethullah Gülen kaçmak için Afrika'dan ev baktırmış!

Uşak Cumhuriyet Baş savcılığı tarafından hazırlanan iddianame de FETÖ liderinin 17 Aralık sonrası kaçış planları yer aldı. Örgüt bürokrasi imamı Hazım Sesli’yi, Gülen’e yer bulmak için Güney Afrika’ya göndermiş.

Imam Qasım Rashid Ahmed Haberi

Imam Qasım Rashid Ahmed


Türkiye’de ilk kez Trio İstanbul tarafından organize edilen, T.C Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı – AFAD ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nca desteklenen; “IDME – 2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı” sona erdi. 40 ülke ve bu ülkelerden katılan 20 bakanın ağırlandığı, uzman konukların katılımıyla gerçekleştirilen konferanslar da yerli yabancı ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi.

“IDME – 2. Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı” Imam Qasım Rashid Ahmed (Al Khair Foundation), Kimse Yok mu Genel Müdürü Celal Türkoğlu ve Trio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cingöz gerçekleştirdikleri kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Tören de ilk konuşmayı gerçekleştiren Imam Qasım Rashid Ahmed, konuşmasına geçen yıl da bu yıl da katılım gösterdikleri fuardan ve fuara olan ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek başladı. Hem katılımcı firmaları hem de...