imamoğlu baklavaları Haberi
Resul Deştiler, daha önce Ankara’da çeşitli ortaklıklarla sürdürdüğü baklava üretimine aile üyelerini dahil ederek daha “hedef’ odaklı bir yapı oluşturmuş. Ailenin geçmişinden, kökeninden yola çıkarak “Gaziantepli Meşhur Baklavacı İmamoğlu” ya da kısa adıyla “Baklavacı İmamoğlu” unvanını kullanmaya başlamış. Halen firmada Deştiler ailesinin 10 üyesi çalışıyor. Resul Deştiler, erkeklerin baklava açtığını, kadınlarınsa kasaya bakıp muhasebe işlerini yürüttüğünü anlatıyor.
YAKINDA İSTANBUL'A GELİYOR
Deştiler ailesinin öncelikli amacı Baklavacı İmamoğlu’nu yaygın ve güçlü bir marka haline getirmek. Firmanın halen biri Konya’da, diğerleri Ankara’da olmak üzere 10 şubesi bulunuyor. Resul Deştiler, şubelerin çoğunun franchise
şeklinde açıldığını söylüyor. Önümüzdeki dönemde de yine franchising sistemiyle başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde şubeler açılacak. Baklavacı İmamoğlu’nun baklavaları Ankara’daki merkezde aile üyesi ustalar tarafından üretiliyor.Sonra da yine şirketin araçlarıyla şubelere ulaştırılıyor. Böylece üretilen baklavada standart sağlanıp kaliteden taviz verilmemiş oluyor.
Resul...