29 / 04 / 2024

İmar barışında başvuru süresi

İmar barışında başvuru süresi

İmar barışı kapsamında başvuru yapılan binaların kontrolü TBMM gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İmar barışında başvurular 3 ay daha uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, İmar Barışının son başvuru tarihinin yaklaşması üzerine ''Bakanlar kurulu kararı ile başvurunun en az üç ay daha ertelenmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

İŞKUR, Türkiye’nin pek çok farklı illerinde makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihleri belli oldu.

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İmar barışında son dakika! 2023'te imar affı çıkacak mı? Hemen bu detaylara bakın!

İmar barışında son dakika... 2023'te imar affı çıkacak mı? İmar barışı bekleyenler, hemen bu detaylara bakın...

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

İmar barışında son dakika! İmar affı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

İmar barışında son dakika... İmar affı ne zaman çıkacak? İmar barışı bekleyenler hemen bu detaylara bakın...

Bakanlık bünyesine 400 personel alınacak! İşte başvuru şartları!

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? Bakanlığa personel alımında başvuru şartları nedir? İşte detaylar…

İmar durum belgesi başvuru dilekçesi örneği 2022!

Bir arsanın ve üzerinde inşa edilecek olan yapının kullanım sınırlarını, koşullarını belirten belgeye imar durum belgesi deniyor. Bu belgeyi alabilmek için belediyeye bir dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. Peki, İmar durum belgesi başvuru dilekçesi nasıl hazırlanır?

İmar barışında 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2018'de hayata geçirilen imar barışı uygulaması kapsamında, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılaşmaya gidilen 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını açıkladı...

Dar gelirliye ucuz konut kampanyasında başvuru tarihleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, aylık 894 TL taksitle 20 yıl vadeli sosyal konut projesine ilişkin başvuru tarihleri açıklandı. Hazine ve Malye Bakanı Berat Albayrak, başvuruların 16 Aralık - 15 Ocak tarihler arasında alınacağını açıkladı.

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Ülkemizde son dönem en fazla araştırılan konular arasında yer alan İmar Barışında başvuru süresnn ne zaman sona ereceği oldukça merak ediliyor. Peki imar barışında son gün ne zaman? İmar barışı hangi tarihe kadar uzatıldı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bolu'da yapı kayıt belgesi alanlar bilgilendirildi! 

İmar barışına başvuru yaparak, binalarına yapı kayıt belgesi alan vatandaşlar için Gerede Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İmar barışı ödemeleri ne zaman sona eriyor?

Türkiye genelinde 31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş yapıların imara aykırılık ve iskan sorununu çözmesi amacıyla çıkarılan İmar Barışı’na başvuru 15 Haziran’da sona ermişti. Peki imar barışı ödemeleri ne zaman?

İmar barışında başvuru süresi Haberi

İmar barışında başvuru süresi

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, imar barışı kapsamında başvuru yapılan binaların kontrolüne ilişkin soru önergesi hazırladı. Başarır, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Başarır, ''31 Aralık 2017 yılından önce yapılmış olması şartıyla ve bakanlığınızca belirlenmiş yerlerdeki; kat irtifak tapusu olup kat mülkiyeti tapusu olmayanlar, çeşitli sebeplerden dolayı iskân alamamış yeni yapı sahipleri, fazla kat ve daire yapanlar, bağımsız bölüme eklenti olan yapılar, tapusu olmayan gecekondular, prefabrik yapılar, tapu tahsis belgesi olanlar, GES (güneş enerjisi sistemleri) sahipleri vb. “İmar Barışı" adı altında başvuruda bulunarak yapı kayıt belgelerini alabileceklerdir.

6 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’un Kartal ilçesinde 8 katlı bir bina çökmüş ve 21 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 8 katlı binanın kaçak 3 katı için, imar barışı kapsamında başvuru...