06 / 05 / 2024

İmar barışında süre uzatıldı

İmar barışında süre uzatıldı

İmar barışında süre uzatıldı. İmar barışında süre uzatımı açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan geldi.

İmar barışında son dakika! 2023'te imar affı çıkacak mı? Hemen bu detaylara bakın!

İmar barışında son dakika... 2023'te imar affı çıkacak mı? İmar barışı bekleyenler, hemen bu detaylara bakın...

İmar barışında son dakika! İmar affı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

İmar barışında son dakika... İmar affı ne zaman çıkacak? İmar barışı bekleyenler hemen bu detaylara bakın...

Kur korumalı mevduat sisteminde son dakika gelişmesi: Süre uzatıldı!

Kur korumalı mevduat sistemine dahil olan şirketler için sağlanan vergi avantajında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketlere sağlanan vergi avantajında süre uzatıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Kira tespit davaları son 1 yılda yüzde 30 arttı! Süreç ise 3-4 yıl sürüyor!

Konut kira fiyatlarındaki fahiş artış ev sahibi ile kiracıları karşı karşıya getiriyor. Anlaşmazlıkların çoğu mahkemede son bulurken davalar ise en az 3-4 yıl sürüyor. Peki kira tespit davalarında süreç nasıl işliyor? İşte detaylar...

Marmaris Söğüt'te imar barışı mağduriyeti!

İmar Barışında sürenin dolmasıyla beraber çelişkili kararlar alındı ve mağduriyetler yaşandı. Fırsat bu fırsat diyerek el altından otelindeki oda sayısını artıranlar, inşaat alanını yatay ve dikey olarak genişletenler, tarım arazilerini talan eden yaşların yanında kurular da yanıyor.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

TOKİ bir süre yurt dışında çalışsın!

Konut sektörü için TOKİ’ye “Bir süre Türkiye’de ev yapma” çağrısında bulunan ATO Başkanı Gürsel Baran, "TOKİ yurt dışındaki işlere yoğunlaşsın, hatta aldığı işleri Türkiye’de yeterliliği olan firmalarla birlikte yapsın. Burada birkaç yıl yeni konut projesi yapılmayabilir" dedi...

İmar barışında taksit imkanı!

İmar barışı ödemeleri için süre uzatıldı. 10 milyon 250 bin vatandaşın başvuru yaptığı uygulama ile devletin kasasına 22 milyar 900 milyon lira girdi. İmar Barışı'na gelen yenilikle birlikte kamu bankaları bedeli ödeme için kredi fırsatı sunuyor.

İmar barışı ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

İmar barışında ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Yapı Kayıt Belgesi için başvurmuş olanlar, bedelin en az yüzde 25’ini 31 Temmuz’a kadar, kalan kısmını ise 31 Aralık tarihine kadar taksitle yatırabilecek....

İmar barışında çifte talep!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "İmar barışında ödeme süresinin uzatılması ve taksitlendirme imkanı sağlanması faydalı olacaktır" açıklamasında bulundu.

İmar barışında süre yıl sonuna kadar uzatılsın!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, imar barışı süresinin yıl sonuna kadar uzatılıp taksit kolaylığıyla imar barışından 30 milyar TL’lik hedefin yakalanabileceğini kaydediyor.

İmar barışında gelir nasıl artırılır?

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imar barışı hakkında açıklamalar yaptı. İmar barışında gelir nasıl arttırılır? İşte yanıtı...

İmar barışında bunlara dikkat!

Başvuru süresi iki kez uzatılan İmar Barışı uygulamasında süre 15 Haziran 2019 günü doluyor. İmar Barışı’na başvurular ise 10 milyonu geçti.

İmar barışında süre uzatıldı Haberi

İmar barışında süre uzatıldı

8 Haziran'da başvuruların alınmaya başlandığı imar barışında süre 31 Ekim 2018 tarihinde sona erecekti. Vatandaşların yoğun talebi üzerine imar barışında süre uzatıldı.

İmar barışında süre uzatımını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum duyurdu. Bakan Kurum imar barışı başvuru süresi ile ilgili "31 Aralık'a kadar uzatmayı hedefliyoruz." dedi.

İmar barışına çok yoğun bir başvuru olduğunu söyleyen Kurum, "Bugün itibarıyla yaklaşık 8 milyon 150 bin vatandaşımız başvurdu. Başvuru bedeli de yaklaşık 5 milyar 120 milyon lira oldu. Başvuru talebinin 13-14 milyon olmasını bekliyoruz." diye konuştu.

4 günlük süre 65 güne çıktı

Henüz imar barışına başvuru yapmayan vatandaşların önünde son 4 günü kalmıştı. Başvurularını son ana bırakan vatandaşların beklediği süre uzatımı geldi. Kalan 4 günlük süreye ek 2 ay geldi.

İmar barışı son başvuru günü,...