08 / 07 / 2024

imar komisyonu başiskele

imar komisyonu başiskele

Başiskele İmar Komisyon, ilçenin imar planlaması ile ilgili konularda kamuoyu yararına talepleri değerlendirerek kararlar aldı ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda belediye meclisine sundu...

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Başiskele Belediyesi, Yeniköy'deki arsayı satamadı!

Başiskele Belediyesi, sahibi olduğu Yeniköy Sepetlipınar mevkiindeki 4.333 metrekare büyüklüğündeki değerli arazi ile ilgili dün 3'üncü kez satış ihalesine çıktı.

Kocaeli Başiskele'de okullara yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sosyal donatı alanları inşa ediliyor.

Başiskele Fatih Mahallesi'nin yol sorunu çözülüyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Fatih Mahallesinde ara sokaklardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Yaylacık Mahallesi Kullar Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 411 bin 200 TL olarak belirlendi.

Belediyelerde imar denetimleri başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelerin İçişleri Bakanlığı’ndan alınarak kendi bakanlığına bağlanacağını açıkladı. Özhaseki, ‘şehir cinayetlerinin’ önlenmesi için belediyelerde imar denetimlerine başlanacağını söyledi.

imar komisyonu başiskele Haberi

imar komisyonu başiskele

Başiskele Belediyesi İmar Komisyonu, 2013 yılı içerisinde toplam 49 toplantı gerçekleştirdi. Komisyon, ilçenin imar planlaması ile ilgili konularda kamuoyu yararına talepleri değerlendirerek kararlar aldı ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda belediye meclisine sundu. Çalışmalarında gerektiği zaman arazide incelemeler yapan komisyon, incelemelerini bilgisayar ortamında yaptığı analizlerle destekledi. Meclis üyelerinden Erkan Kutluer komisyon başkanlığını yürütürken, Kadir Altıntaş, Ali Şahintürk, İsmail Özkar ve Bahattin Buksu da komisyon üyeliği ile hizmet verdi.


BAŞKAN AYAZ'A TEŞEKKÜR 


Kutluer, "Komisyonumuz her geçen gün gelişen ve konutlaşma talebinin artmasıyla tercih edilen ilçemiz Başiskele'de vatandaşların ve kamu lehine kararlar almış ve meclise sunarak sonuca bağlamıştır. Bu konuda komisyonumuzun çalışmalarını yakından takip eden ve bize destek olan Başkan Hüseyin Ayaz'a teşekkür ederiz. Gözlemler ve çalışmalar yaparak, ilgili kurumlara görüşler...