02 / 05 / 2024

İmar planının ne önemi var

İmar planının ne önemi var

Bursa Kent Gazetesi'nin köşe yazası olan Zülkef Yeşilbahçe bugün köşesinde " İmar planının ne önemi var? " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın

Euro kurunda yukarı yönlü hamleler dikkat çekmeye devam ediyor. Peki euro ne olur? Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın.

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Acil planınızı yapın

Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatları yükselecek mi sorusunun yanıtını arayanlar için Altın Kahini İslam Memiş  gram altının 1.200 TL olacağı tarihi açıkladı. Acil planınızı yapın!

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın

25 Ocak Çarşamba günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar yatırımcıları dolar ne olur? sorusuna yanı aramaya devam ediyor. İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın...

Dolar bu ay içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Planınızı yapın!

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip edilirken, doların bu ay içinde tam anlamıyla ne kadar olacağı belli oldu. Görenlerin gözleri yuvlarından fırlayacak! Planınızı yapın!

11 TL, 25 TL ve 35 TL... Dolar ne kadar olacak? Ekonomistler peş peşe açıkladı! Doları olanlar hemen planınızı yapın!

Dolar 11 TL, 25 TL, 35 TL yorumları yapan ünlü ekonomistler dolar yorumlarını peş peşe açıkladı. Doları olanlar hemen planınızı yapın. İşte dolar yorumları...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Elite Concept’ten Babalar Günü'ne özel elektronik!

Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Elite Concept’te Babalar Günü’ne özel 5.000 TL değerinde elektronik eşya çeki hediye ediyor.

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Elite Concept'te kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

İmar barışı son gün ne zaman 2018?

İmar barışında son başvurular 31 Ekim 2018 tarihinde alınacaktı. Bu süre vatandaşların talebi üzerine uzatıldı. Peki, imar barışı son gün ne zaman 2018 oldu?

İmar barışı için son gün ne zaman? Başvurular nasıl yapılır?

Ruhsatsız ve kaçak yapılarını kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, imar barışı uygulamasına başvuru yapıyor. Peki, imar affı için son gün ne zaman? İmar barışı başvurusu nasıl yapılır? 

İmar planının ne önemi var Haberi

İmar planının ne önemi var

Bir korku vardı içimizde… Anavatan dediğimiz Türkiye’ye geldiğimizde 1972 yılında. Kolay değil. iki çocuk ve eşin. Beraberinde iki bavul eşya. İltica edeceksin. Acaba iltica talebin kabul edilecek mi. Kira bulman gerekli. Kira buldun diyelim.Ay sonu gelir ev sahibi senin işsiz olduğunu düşünmez kira ücretini bekler.Vatandaş değilsin.Hangi kapıyı çalsan kusura bakma alamayız cevabı çıkar karşına.


Çok şükür eskiden göç eden akrabalarımız bizlere bu sıkıntıları yaşatmadılar Bursa da.


İş de bulduk, aş da bulduk. En büyük arzumuz kendi evimizi yapıp içine girmekti. Kısa zamanda bu da oldu. Ev yapmak için arsa almamız gerekirdi. O da alınmış rahmetli babam ve eniştem fikir birliğine varmışlar kurumuş şeftali bahçesinden 110’ar metrekarelik sözde iki arsa almışlar. Sözde diyorum çünkü hisseli tapuya baktığımda yerin niteliği bölümünde arsa yerine...