22 / 05 / 2024

imarsız arsa satışı

imarsız arsa satışı

Koronavirüs salgınıyla beraber şehir dışlarına ve köylere hızlıca bir göç süreci başladı. Son 1 yılda insanlar şehirdeki hayatlarını terk ederek, kırsala göç ediyor.

İki ildeki 20 adet konut ile 4 adet arsa satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde!

Balıkesir ve İzmir'de yer alan 20 adet konut ile 4 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? Evlerin ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

İzmir'de imarlı 12 arsa satılacak! Kaçırmayın!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 12 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde konut imarlı iki arsa satılacak!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Kuzeykent'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Muş'ta da konut imarlı arsa satıyor.

imarsız arsa satışı Haberi

imarsız arsa satışı

Ünlülerden tutun üniversite öğrencilerine kadar herkesin sahip olabileceğin yeni akım; TINY House. Koronavirüs salgınıyla beraber şehir dışlarına ve köylere hızlıca bir göç süreci başladı. Son 1 yılda insanların şehirdeki hayatlarını terk edip kırsala göçmekte olduklarının altını çizen Osman Tolgay Ulusoy, sürecine hız vererek devam edeceklerinden bahsetti.

“Dünya kabuk değiştiriyor”

“relax” markasıyla yeni nesil küçük ev bilinen adıyla Tiny House projeler üreten ve üst yapı faaliyetleri ile yıllar boyunca yurtiçi ve yurtdışında bir çok inşaat projesini hayata geçiren OTUGROUP’un iştiraki OTUPROJE Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, özellikle Ege bölgesinden yoğun bir talep aldıklarını kaydediyor. Dünyanın pandemi ile birlikte bir kabuk değişimine girdiğini, Microsoft’un artık uzaktan çalışma sistemini sabitlediğini, böylece pandemiden sonra da ofis hayatının sonunun geleceğinden bahseden Ulusoy, “Evden çalışma ortamı...