02 / 05 / 2024

İmaş Makine yatırımları

İmaş Makine yatırımları

Geçtiğimiz yıl 9 adet anahtar teslimi tesis ve bunun dışında yapılan makine ve ekipman satışlarıyla toplamda günlük 3 bin 500 ton öğütme kapasitesi devreye alan şirket, Batı Afrika ülkesi Gabon'da büyük bir projeye start verdi.

İmaş Makine, Afrika yatırımlarına hız verdi!

Kurulduğu günden bu yana 70'e yakın ülkede un, irmik ve mısır unu fabrikalan kuran İttifak Holding'in makine şirketi İmaş, Batı Afrika ülkelerinden Gabon'u da referanslan arasına ekledi

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

İnşaat yatırımları geriledi mi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırımlar azalmıyor, güçlü bir şekilde artıyor. 4. çeyrek itibarıyla sadece inşaat yatırımlarında gerileme varken makine teçhizat yatırımları yüzde 38, diğer aktifler ise yüzde 16 artış gösterdi." dedi.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İmaş Makine yatırımları Haberi

İmaş Makine yatırımları


İMAŞ Makine, dünyanın farklı pazarlarındaki değişken müşteri taleplerini tespit ederek kalite ve verimlilik ekseninde çözümler geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 9 adet anahtar teslimi tesis ve bunun dışında yapılan makine ve ekipman satışlarıyla toplamda günlük 3 bin 500 ton öğütme kapasitesi devreye alan şirket, Batı Afrika ülkesi Gabon'da büyük bir projeye start verdi. Gabon'daki projeleri hakkında bilgi veren İmaş Makine Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Önümüzdeki günlerde montajına başlayacağımız günlük 300 ton buğday kırma kapasiteli un değirmenimiz, ülkedeki tek değirmene önemli bir alternatif olacak. Değirmen binasının çelik konstrüksiyon ve cephe-çatı kaplamasını holdingimizin inşaat şirketi Seha Yapı üstlendi. Bu bakımdan grup sinerjimizi daha önceki projelerimizde olduğu gibi Gabon'a da yansıtacağız" dedi. Lamcı, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Nijerya'dan sonra Senegal'de de bir...