19 / 05 / 2024

İmas Turizm

İmas Turizm

İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ası, Ahmet Doğu ve Mehmet Ası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Nur Sekmen tarafından kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rami Kamal M. Aboobaideh tarafından kuruldu.

Aria Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aria Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samad Barakzai, Ali Kouhzadeh ve Masıhullah Taiby ortaklığıyla kuruldu.

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

Utopya Turizm İnşaat duruşması 11 Temmuz'da!

Utopya Turizm İnşaat'ın takipsizlik kararına yapılan itirazların reddedilmesi kararı yargıtay tarafından bozuldu. 

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Salim Karaca, Ahmet Aydoğan ve Özlem Hacıkasımoğlu ortaklığında kuruldu.

Bakanlık'tan Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması!

Çevre Bakanlığı, Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması başlatacak. SÇD çalışmasıyla enerjiden tarıma, ormancılıktan turizm ve ulaştırmaya kadar birçok alanda yürütülecek projeler, ilk aşamadan itibaren "çevreye duyarlı" bir şekilde hayata geçirilecek.

Türkiye ile İsrail anlaşması inşaatta işbirliğini gündeme getirir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye ile İsrail anlaşmasının inşaat, altyapı ve turizm olmak üzere farklı sektörlerde ekonomik iş birliklerini gündeme getireceğini belirtti.

Bolu Köroğlu Dağları’ndaki yeni turizm alanında yol çalışmaları başladı!

BOLU, Köroğlu Dağları’nda geçtiğimiz Ağustos ayında turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık alan için Danıştay kararı beklenirken, bölgede yol genişletme ve yeni yol yapım çalışmaları başladı.

İmas Turizm Haberi

İmas Turizm

İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ası, Ahmet Doğu ve Mehmet Ası tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İmas Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi: Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Hariciye Konağı Sokak, No:3...