28 / 07 / 2024

İmat Ahmet Tercüman

İmat Ahmet Tercüman

Asi Orbit İnşaat Emlak Medikal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, İmat Ahmet Tercüman, Malaz Massarani, Abdulrahman Atmazsibai tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu.

İletişim Başkanlığı mütercim tercüman alacağını duyurdu!

İletişim Başkanlığı tarafından iki mütercim tercüman alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? 

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Adalet Bakanlığı’ndan yeni personel alımı! İşte Aranan Şartlar!

Adalet Bakanlığı, sözleşmeli zabıt kâtibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli personel olmak üzere toplamda 6.459 personel alımı yapacak.

Ahmet Hakan: Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde devam eden 'rant' tartışmasına ilişkin yazdığı yazısında, tartışmanın taraflarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hakan, eski CHP milletvekili Sinan Aygün için "Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'" dedi...

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi Hasan Kılıçarslan, Ahmet Arıman ve Muhammet Arıman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Emlakkulisi.com Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz'ın ikiz bebeği oldu!

www.emlakkulisi.com'un Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz ile eşi Gülçin Korkmaz'ın bugün ikiz bebekleri dünyaya geldi.

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şişman tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Akın Suriyeliler'e ev verilmesini meclise taşıdı!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelilere TOKİ konutu verilecek yönündeki açıklamasını TBMM gündemine taşıdı.

İskenderun Belediyesi ile Katolik Kilisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Vatikan Türkiye Anadolu Havarisel Vekili Paolo Bizetti, İskenderun Katolik Kilisesi Başpapazı Maxsimi Miliano ile kilise tercümanı Hanry Leylek İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti.

İmat Ahmet Tercüman Haberi

İmat Ahmet Tercüman
Asi Orbit İnşaat Emlak Medikal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, İmat Ahmet Tercüman, Malaz Massarani, Abdulrahman Atmazsibai tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Asi Orbit İnşaat Emlak Medikal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ile ilgili mevzuata riayet etmek kaydıyla, her türlü malın ithalat ihracat ve dahili toptan ticaretini yapabilir. 2-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar,...