18 / 05 / 2024

İMB İnşaat adres

İMB İnşaat adres

İMB İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

İMB İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İMB İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Batuhan Eren tarafından Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İMB İnşaat adres Haberi

İMB İnşaat adres


İMB İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

İMB İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi konusu:
a.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işlerine girmek,almak,taşeronluk hizmetleri yapmak ve yaptırmak...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Ferhatpaşa Mah. 73 Sk. No:84...