19 / 05 / 2024

İMES OSB nerede

İMES OSB nerede

Dilovası Mevkii'nin Sanayi Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesinin ardından 3 bin dönüm alana kurulan İMES Organize Sanayi Bölgesi, iş yerleriyle birlikte bölgeye tam teşekküllü hizmet sunuyor...

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

İMES Sanayi Sitesi'nde 78 fabrika inşaat aşamasında!

İstanbul Dudullu'da bulunan İMES Sanayi Sitesi'nin büyüyen sanayicilere yetmemesinden ortaya çıkan ihtiyaçla projeye dönüşen İMES Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB); 103'ü faal, 78'i inşaat aşamasında ve 34'ü de proje aşamasındaki fabrikayı bünyesinde barındırıyor.

Gebze İMES OSB'ye cami inşa edilecek!

Gebze İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz İMES OSB'deki yatırımları anlattı. İşte Başkan Süheyl Erboz'un açıklamaları...

Dilovası'nda 33 tesisin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Dilovası’nda faaliyet gösteren İMES Makina İhtisas OSB’deki firmaların toplu açılış töreni gerçekleşti. Programda konuşan İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, bir yılda 1 milyar dolar ihracatı hedeflediklerini söyledi.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Bodycote Dilovası fabrikası bugün açılıyor!

Dünya genelinde 190’ın üzerinde fabrikası bulunan BODYCOTE, Türkiye’deki yeni fabrikasının açılışını bugün Dilovası İMES OSB’de gerçekleştirecek. BODYCOTE ISTAŞ Dilovası Tesisleri, saat 12.30’da düzenlenecek bir törenle açılacak.

Bodycote'dan Dilovası'na 4 milyon Euro'luk yatırım!

BODYCOTE Türkiye’deki yeni Fabrikasının açılışını, Dilovası İMES OSB’de gerçekleştirecek. BODYCOTE ISTAŞ Dilovası tesisleri 16 Ekim 2014 tarihinde saat 12.30 ’da düzenlenecek bir törenle açılacak

İMES OSB'de 33 fabrikanın toplu açılışı yapılacak!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren İMES Makine Organize Sanayi Bölgesi'nde (İMES OSB) 23 Kasım Cumartesi günü 33 fabrikanın açılışı ve 48 fabrikanın da temel atma töreni gerçekleşecek.

İMES OSB'de 33 fabrikanın toplu açılışı yapılacak!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faaliyet gösteren İMES Makine Organize Sanayi Bölgesi'nde (İMES OSB) 23 Kasım Cumartesi günü 33 fabrikanın açılışı ve 48 fabrikanın da temel atma töreni gerçekleşecek....

Dudullu OSB'ye yapılacak İmes Park için düğmeye basıldı!

AVM rüzgarına Organize Sanayi Bölgeleri de (OSB) kapıldı. İMES'teki KOBİ'ler, üretim yaptıkları bölgede Anadolu yakasının en kapsamlı otel, kongre ve AVM kompleksi için düğmeye bastı

İMES OSB nerede Haberi

İMES OSB nerede

Dilovası Mevkii'nin Sanayi Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesinin ardından 3 bin dönüm alana kurulan İMES Organize Sanayi Bölgesi, iş yerleriyle birlikte bölgeye tam teşekküllü hizmet sunuyor. 


CUMHURİYETİN ilk yıllarında, ülkemizde büyük ölçekli sanayi adına çok az tesis bulunuyordu. Ülkemiz 1960 yıllarından sonra planlı kalkınma dönemine geçince Sanayi Bakanlığı, vasıtasıyla KOBİ'leri destekleme kararı aldı. Bu desteklerden en önemlisi de sanayi sitelerine kredi verilmesi şeklinde olduğunu belirten İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, çalışmalarla ilgili önemli bilgiler verdi. 


KABINA SIĞMADI, ÇALIŞMA BAŞLADI 



1976 yılında inşaatına başlayarak, 1986 yılında da siteyi tamamlayıp hizmete açtıklarını hatırlatan Erboz, "İMES Sanayi Sitesinde 843 adet işyeri bulunmaktadır" dedi. Erboz, "Dilovası mevkiinde bulunan 10.000 dönüm büyüklükteki alan, Sanayi Bakanlığı tarafından OSB alanı olarak önerilmiştir. 



Bakanlık tarafından...