19 / 05 / 2024

İMES OSB projeleri tamamlandı mı

İMES OSB projeleri tamamlandı mı

Dilovası Mevkii'nin Sanayi Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesinin ardından 3 bin dönüm alana kurulan İMES Organize Sanayi Bölgesi, iş yerleriyle birlikte bölgeye tam teşekküllü hizmet sunuyor...

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

İMES Sanayi Sitesi'nde 78 fabrika inşaat aşamasında!

İstanbul Dudullu'da bulunan İMES Sanayi Sitesi'nin büyüyen sanayicilere yetmemesinden ortaya çıkan ihtiyaçla projeye dönüşen İMES Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB); 103'ü faal, 78'i inşaat aşamasında ve 34'ü de proje aşamasındaki fabrikayı bünyesinde barındırıyor.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Gebze İMES OSB'ye cami inşa edilecek!

Gebze İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz İMES OSB'deki yatırımları anlattı. İşte Başkan Süheyl Erboz'un açıklamaları...

ASTİM OSB'de 200 dönüm alan yer talep edenlere verilecek!

ASTİM OSB Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Maraş, 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazinin, OSB’den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

İMES OSB projeleri tamamlandı mı Haberi

İMES OSB projeleri tamamlandı mı

Dilovası Mevkii'nin Sanayi Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesinin ardından 3 bin dönüm alana kurulan İMES Organize Sanayi Bölgesi, iş yerleriyle birlikte bölgeye tam teşekküllü hizmet sunuyor. 


CUMHURİYETİN ilk yıllarında, ülkemizde büyük ölçekli sanayi adına çok az tesis bulunuyordu. Ülkemiz 1960 yıllarından sonra planlı kalkınma dönemine geçince Sanayi Bakanlığı, vasıtasıyla KOBİ'leri destekleme kararı aldı. Bu desteklerden en önemlisi de sanayi sitelerine kredi verilmesi şeklinde olduğunu belirten İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, çalışmalarla ilgili önemli bilgiler verdi. 


KABINA SIĞMADI, ÇALIŞMA BAŞLADI 



1976 yılında inşaatına başlayarak, 1986 yılında da siteyi tamamlayıp hizmete açtıklarını hatırlatan Erboz, "İMES Sanayi Sitesinde 843 adet işyeri bulunmaktadır" dedi. Erboz, "Dilovası mevkiinde bulunan 10.000 dönüm büyüklükteki alan, Sanayi Bakanlığı tarafından OSB alanı olarak önerilmiştir. 



Bakanlık tarafından...