17 / 05 / 2024

imo btü destek sözü

imo btü destek sözü

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti.

İMO'dan Bursa Teknik Üniversitesi'ne destek!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti.

İnşaat mühendisleri BTÜ'ye destek verecek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi yöneticileri, BTÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Akyıldız BTÜ'ye destek vereceklerini dile getirdi.

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor!

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Terminal Design tarafından düzenlenen “ Mekân ve Olasılıklar ”etkinliği 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’ nda gerçekleştirilecek.

Forum İstanbul sürdürülebilir dünyaya destek için 1 saat kararacak!

Forum İstanbul, iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal bilince katkıda bulunmayı amaçlayan 'Dünya Saati' etkinliğine, 29 Mart Cumartesi akşamı ışıklarını bir saat süreyle kapatarak veya kısarak destek verecek...

Kentsel dönüşümde kredi türleri ve faiz destek oranları!

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alabilirim? Kentsel dönüşümde kredi türleri ve faiz destek oranları nelerdir? Kentsel dönüşümde bina sınıfı ve faiz destek oranı nedir? Kentsel dönüşümde hangi krediler veriliyor?... İşte cevaplar...

Embarq Türkiye, Solutions projesinde Kocaeli'ye destek verecek!

7. Çeçeve Programı kapsamında gerçekleşen Solutions projesinde Akdeniz pilot şehri seçilen Kocaeli'ye projenin ortaklarından Embarq Türkiye destek verecek. Barselona'da düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek.

Cevat Öncü: İMO kamu kurumu niteliğinde meslek odasıdır!

Beş ayrı ilin bağlı olduğu IMO Samsun Şubesi'nin yapısına değinen IMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Öncü "IMO kamu kurumu niteliğinde meslek odasıdır" dedi.

ERA Türkiye’den kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri!

ERA Türkiye, özel hazırladığı paketle ile kadın girişimcilere destek sağlayarak onlara başarılı bir iş hayatının kapılarını açıyor. ERA Türkiye, kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri sunuyor...

Er Yatırım’dan Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek!

TUYED ile Anatolia-Turizm Araştırmaları Dergisi’nin işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek olan Er Yatırım, yarışmada finale kalan karikatürlerin yer alacağı karikatür albümünün sponsorluğunu üstlendi.

Beyoğlu Belediyesi'nden doğaya destek olanlara buz pateni keyfi!

Beyoğlu Belediyesi’nin 8 yıldır “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla açtığı Buz Pisti bu yıl da hizmete girdi. Buz pisti Hasköy sahilinde kuruldu...

Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 31 milyon 369 bin lira bütçe ayrıldı!

Devlet, Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 2014-2016 yıllan arasında kullanılmak üzere 31 milyon 369 bin lira bütçe ayırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, söz konusu projeler için bu yıl 3 milyon 961 bin lira harcayacak.

Metin Şentürk engelli çocuklar için yapılacak binaya destek verecek!

Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi...

En büyük cemevi projesine destek için buluştular!

Geçtiğimiz kasını ayında Halkalı'da temeli atılan İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatına destek olmak için Arenamega'da konser düzenlendi. Programda projeye katkı sağlamak için yüzlerce kişi bir araya geldi...

imo btü destek sözü Haberi

imo btü destek sözü

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti. 


Ziyarette konuşan Başkan Akyıldız, BTÜ için oda olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirterek, işbirliğine yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Teknik eğitim kurumları ve üniversitelerle iletişim halinde olduklarını dile getiren Akyıldız "Oda olarak dördüncü sınıf öğrencilerinin alanda pratik yapabilmelerini sağlıyoruz. 

İnşaat mühendisi adayları, oda üyelerimiz aracılığıyla proje büroları, yapı denetim firmaları veya şantiyelerde çalışarak mezun olduklarında deneyim kazanmış olarak okullarından ayrılıyorlar. Mesleki anlamda ne yapmak istediklerini biliyor ve sektör ile ilgili de bilgi sahibi oluyorlar" dedi. 


DESTEKLERİNDEN MEMNUNUZ 

İMO Bursa Şubesi'nin desteğinden memnun olacaklarını dile getiren Prof. Dr. Karademir, eğitimin kalitesini arttırmak, kendinden emin, ayaklarının üzerinde duran...