11 / 05 / 2024

imo erzurum şube başkanı İlhan Tohumcu

imo erzurum şube başkanı İlhan Tohumcu

Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı İlhan Tohumcu kimdir? İlhan Tohumcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlhan Tohumcu, ne zamandan beri, Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı?

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Erzurum'da emeklilere ucuz konut sözü!

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi için TOKİ ile görüşmelere başladı.

Erzurum'da emeklilere özel konut projesi!

Türkiye Emekliler Derneği'nin Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilerin ev sahibi olması ve peşinatlarda yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Mehmet Sekmen emeklilere konut için harekete geçti!

Kurmayları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilere konut projesinde ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı. 

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

İlhan Tohumcu, Erzurum'daki dönüşüm çalışmalarını anlattı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, kentsel dönüşümü anlattı.

Erzurum Büyükşehir bir ayda 2 gölet yaptı!

3 yılda 89 gölet yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017'nin ilk iki ayında 2 gölet inşa etti

Erzurum'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi hava şartlarına aldırmadan kırsalda yol yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Çat ilçe kırsalında kar-kış demeden güvenli bir ulaşım için yol yapım çalışmasına devam ediyor.

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Erzurum Büyükşehir'den yeni köprü!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde inşa edilen sanat yapıları, vatandaşların ulaşımında tabiat olayları sonucu ortaya çıkan sel ve toprak kayması problemlerini ortadan kaldırıyor

Erzurum'un altyapısı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü, üç merkez ilçenin altyapısını yaptığı çalışmalarla güçlendiriyor.

imo erzurum şube başkanı İlhan Tohumcu Haberi

imo erzurum şube başkanı İlhan Tohumcu

İlhan Tohumcu kimdir?

1974 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladıktan sonra 1994 yılında Selçuk Üniversitesi Ermenek MYO luna girdi. 


Bu okulu 1996 yılında okul birinciliği ile bitiren Tohumcu, 1996-1998 yılları arasında çeşitli şantiyelerde İnşaat teknikeri olarak çalıştı. 


1999 yılında kazandığı Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2003 yılında Bölüm ve Fakülte birinciliği ile mezun oldu. 


2003-2005 yılları arasında 3 farklı projede şantiye şefliği yapan ve bu projeleri bitiren Tohumcu, 2005 yılında İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. Erzurum bölge bürosunda çalışmaya başladı ve bu görevini devam ettirmektedir.


Kendiliğinden Yerleşen Betonlar üzerine yaptığı çalışmayla, 2011 yılında yüksek lisansını tamamlayarak Yüksek İnşaat Mühendisi ünvanını alan Tohumcu’nun, ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır. 


2012 yılında İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube yönetim kurulu...