16 / 05 / 2024

İMO İstanbul Şubesinin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı

İMO İstanbul Şubesinin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin 45. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlendi. Genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı.

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Riskli yapı sorunu nasıl çözülür?

'Riskli binalar' deprem olmadan da yıkılabiliyor. TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, yapı denetiminin özelleşmesinin olumsuz sonuçlar yarattığını aktarırken, İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna ise imar barışının usulsüzlüklere neden olduğunu söyledi.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Beklenen deprem İstanbul ve Marmara bölgesi için yıkım olacak!

İMO İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna, beklenen büyük Marmara Depremi'nin ulusal bir yıkıma sebep olacağına vurgu yaparak ulusal seferberlik çağrısında bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

İstanbul depremi telafi edilemeyecek!

Türkiye'de sık sık yaşanan depremler sebebiyle yazılı açıklama yapan İMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu, Türkiye’nin deprem ülkesi olduğu gerçeğine dikkat çekerek, kentlerin depreme göre hazırlanması gerektiğini söyledi. 

İMO İstanbul Şubesinin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı Haberi

İMO İstanbul Şubesinin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İstanbul Şubesi’nin 45. Olağan Genel Kurulu 20 Şubat’ta Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu’nda, yönetim kurulu ve delege seçimleri Şişli bugün (21 Şubat) Şişli Karagözyan İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti. Çağdaş Mühendisler Grubu seçime mavi listeyle girerken AKP’liler öncülüğünde hazırlanan Değişim Grubu beyaz listeyle girdi. Seçimi mavi liste, Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı.


Seçimde, geçtiğimiz dönem İMO İstanbul Şubesi’nin yönetiminde bulunan Çağdaş Mühendisler 2950 oy alırken, Değişim Grubu 2393 oy aldı.



Haber Birgün'de şu şekilde yer aldı;


İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) İstanbul Şubesi seçimlerinin kazananı 2 bin 950 oyla Çağdaş İnşaat Mühendisleri oldu. Meslekte Birlik grubu ise 2 bin 398 oyda kaldı. Nusret Suna'nın şube başkanı olması...