18 / 07 / 2024

İmperial Residenses

İmperial Residenses

İmperial Residenses projesi, 2012 yılında teslim edilecek

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmperial Mimarlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da Tugay Çelebi tarafından kuruldu.

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.

Bien'den, Imperial ve Adonis serileriyle kusursuz tasarımlar!

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

Trabzon İmperial Hastanesi genişletiliyor!

İmperial Hastanesi, Trabzon Belediyesi'ne başvurarak hastanenin güneyinde bulunan parselin konut alanından çıkarılarak sağlık tesisi alanı olarak çevrilmesini istedi. Trabzon Belediye Meclisi'nde görüşülen talep onaylanarak kabul edildi..

Seven Seas Otel ile Kemer Imperial Otel Otium Otelcilik Turizm'e satıldı!

İş Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Antalya Manavgat'ta bulunan Seven Seas Otel ile Kemer'de bulunan Kemer Imperial Otel Otium Otelcilik Turizm'e satıldı...

Delphin Imperial özel günlerinizde hizmete hazır!

Hizmetini tatil ile sınırlamayan, Antalya’da görkemli mimarisi ve kusursuz hizmetiyle toplantı ve organizasyonların en çok tercih edilen oteli olan Delphin Imperial, özel günlerinizde de hizmete hazır...

David Beckham, Hotel Le Bristol'da Imperial Suit'te kalacak!

Fransız Paris SG ile anlaşan David Beckham, 5 ay boyunca Hotel Le Bristol'da günlüğü 17 bin euro olan ( 40 bin 460 TL) 320 metre karelik Imperial Suit'te kalacak

Cömertoğlu Grubu, Delphin Imperial'in tasarımı için turistlerle anket yaptı!

Turizm sektöründe Delphin markası altında 4 otelle hizmet veren Cömertoğlu Grubu, lüks aile oteli inşa etti. Antalya'nın Lara-Kundu bölgesinde 120 milyon Euro'luk yatırımla açılan Delphin Imperial'in tasarımını ve konseptini turistler belirledi.

Alanya'da İmperial Sitesi'nde 110 bin TL'ye icradan satılık daire!

T.C. Alanya 3. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Alanya ilçesi Mahmutlar beldesindeki İmperial Sitesi'nde bulunan daireyi 110 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 11 Mayıs 2012 Cuma günü 10:20-10:30 saatleri arasında yapılacak

Alanya Imperial Residenses'ta 85 bin Euro'ya!

İmperial Residenses projesi, 2012 yılında teslim edilecek

Club Magic Life, Seno Imperial'ın yatırımına başladı

Club Magic Life, Dalaman bölgesinde "Seno" adı ile ikinci tesis yatırımına başladı

İmperial Residenses Haberi

İmperial Residenses

İmperial Residenses, Arkdea İnşaat tarafından Alanya'da hayata geçirilen bir proje. İmperial Residenses projesinin mimarları Kayhan Çakanel ve Mehmet Molloosmanoğlu.

İnşaatına Ocak 2010'da başlanan İmperial Residenses'ın 2012 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

12 katlı 4 blokta 150 konuttan meydana gelen İmperial Residenses'ta alanları 110 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 1+1 ters dubleks ve çatı dubleksi bulunuyor.

10 bin 900 metrekare arsa alanı üzerinde 22 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İmperial Residenses evlerinde fiyatlar 85 bin Euro ile 214 bin Euro arasında değişiyor. Tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Deniz ve kale manzaralı yazlık projenin sosyal alanlarında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, tenis ve basketbol sahası, yürüyüş parkurları, çocuk parkı, açık otopark ve kamelyalar mevcut.

İmperial Residenses'ta 86 konutun satışı...